Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Freddy (Werner De Smedt) je přivolán k případu nahé mrtvé ženy. Přivolaný psovod najde místo hlavy (která jí chyběla) další těla. Patolog nemůže bez hlav určit přesnou příčinu smrti. Vodítkem by tak mohla být poslední napadená žena Rina (Sofie Hoflack), které se podařilo ujetému zabijákovi utéct. Jenže šéfovi Vinckemu (Koen De Bouw) se nelíbí Freddyho samotářské vyšetřování. (Rodriguez)

(více)

Recenze (3)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po nálezu několika bezhlavých ženských těl si policie spojí případ s podobnou kauzou z Německa, vytipuje si několik podezřelých a pustí se do vyšetřování. Taková klasická hra na "Kdo je vrah?", která se ale tvůrcům i přes řadu slepých uliček příliš nedaří. Navíc na to, že příběh má dost výrazný psychologický rozměr, jsou postavy příliš ploché. Ale i přesto mě to bavilo, protože se pořád něco děje a vzdor výše zmíněnému jednotliví aktéři nevypadají a ani nejednají úpně tupě, policejní práce působí zábavně a jak píše kolega Lukoboss, plusem je i jistý skandinávský rukopis. Fajn byli i herci a konkrétně Sofie Hoflack má něco do sebe ve všech ohledech. Nic převratného, ale za kouknutí to stojí. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trochu chladný film, ale nikoli svojí atmosférou, ale celkově přístupem k postavám, kdy ani na konci nemáte pocit, že byste měli projevit nějaké emoce, i když by se to u některých scén předpokládalo. Pak jsou zde najednou žhavé scény, ale i jim chybí šťáva. A tak je tu chlad kriminálního pátrání. Ten funguje. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Hodně to připomíná severský kriminálky, který bývají fakt dobrý, no tady to má svoje chyby, a proto i to hodnocení je spíš průměrný. Resp. mně se to vlastně celkem líbilo, dokonce bych řekl, že to je někde mezi třema a čtyřma hvězdama. Proč jsem se ale rozhodl pro nižší hodnocení, je fakt, že jsem cca po půl hodině odhadl, kdo že za tím vším stojí, a ono to tak doopravdy bylo. Tohle vždycky zamrzí, protože se filmařům nepodařilo diváka přechytračit. Jinak se na to nedívá blbě, krom toho se jedná Belgii, která zrovna velkofilmy nechrlí. Za mě žádná hrůza. ()

Reklama

Reklama