Reklama

Reklama

Kiki

  • Francie Kiki (více)

Obsahy(1)

Malá pařížská modistka Kiki byla pravé dítě Paříže: veselá, usměvavá, vždy připravená se smíchem a řekněme také trochu s drzostí přijímati a opláceti útoky života.
Jejím cílem - právě tak jako všech ostatních podobných děvčátek, bylo divadlo. - Chtěla se státi revuální hvězdou, slavenou všemi krásnými a bohatými muži, chtěla nositi právě tak přepychové toalety a kožichy jako hvězdy na Montmartru a proto se snažila všemožně, aby se dostala k cíli svých tužeb.
Jednoho dne spatřila v novinách inserát, že jisté divadlo hledá tanečnici do sboru. Plna touhy běžela Kiki k divadelní kanceláři, ale tam se přesvědčila, že bylo před ní asi jenom - sto děvčat, která byly právě tak netrpělivé jako ona. A girls, které měly býti nově přijaty, bylo jen tucet. ... [dobový program] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nejmilovanější film samotné Anny, který byl verzí téhož tématu, na kterém ztroskotala kariéra Mary Pickfordové (jejího vzoru), ale Anny naopak pomohl dosáhnout dalších výšin filmového nebe. Film, který mohu vidět obden, nejen, protože Wir maschieren in das Land der Liebe! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Anny Ondra označila tento film za svůj nejoblíbenější ze všech svých filmů. (NinadeL)

Reklama

Reklama