Reklama

Reklama

Trench 11

Trailer 1

Obsahy(1)

Prvá svetová vojna sa blíži ku koncu, vojská Dohody prechádzajú k protiútoku pri Cambrai a nemecké vojská ustupujú. Britské velenie vysiela skupinku šiestich vojakov preskúmať záhadné, nedávno opustené nemecké podzemné zariadenie, nachádzajúce sa na území nikoho. Existuje totiž odôvodnené podozrenie, že sa v priestoroch bunkra 11 dialo niečo extrémne tajné a dôležité. V rovnakom čase sa však do bunkra vracajú aj nemeckí vojaci, aby zahladili stopy po tajných experimentoch. A navyše, samotný bunker sa opusteným javí len na prvý pohľad... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skupina anglických vojačikov sa vydá na expedíciu do nemeckého zákopu plného prekvapení, zatiaľ čo ďalšia skupinka Nemcov má za úlohu tunel zničiť a zahladiť všetky stopy. Sú tam totiž infikovaní. Tí síce vyzerajú mierne zmutovane a pásomnice, ktoré z nich vychádzajú tiež nie sú úplne na zahodenie, lenže horor to z biedy nevyťahuje. Mohlo to byť buď poriadne akčné, lebo masakráž mutantov by mi rozhodne nevadila, alebo to mohlo byť napínavé a atmosférické, lebo samotné prostredie si to pomaly až pýtalo. Ale ničoho z toho sa divák nedočká. Nájazdov infikovaných je minimum, akcia takmer žiadna, väčšinou nudná konverzačka a prechádzka po tuneloch. Či budú Nemci s Britmi spolupracovať, alebo sa navzájom vystrieľajú, mi bolo ukradnuté. Len málo vojnových hororov je dobrých, tento medzi ne patriť nebude. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Skupina vojáků, má za úkol prozkoumat opuštěný, podzemní bunkr/tunel, kde Němci během první světové války (která se blíží ke konci) prováděli zřejmě nějaké experimenty. Nebylo to vůbec zlé. Na prvním místě je tu především atmosféra, která za mě byla dost dobrá a v určitých momentech to dokázalo vyvolat napětí i strach. Na Gore vyloženě nedojde, no ale pár nechutných záběrů tady je. Najdou se tu i dvě sympatické postavy (každá z jedné strany), kterým jsem nakonec fandil. Mně se tenhle klaustrofobický Horůrek líbil. (174. hodnocení) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Před Overlordem další vojenský horor o bunkru, kde probíhaly německé experimenty a nadále zde přežívají zmutovaní Němci. Film je chválený jak na IMDB tak na Rottenech, ale já osobně nemohu jásat velkým nadšením, protože na můj vkus toho film nenabídl dostatek. Chválit se dá určitě pochmurná atmosféra a celkem sympatická jednotka, mínusem jest poměrně málo akce a téměř žádné gore, trošku krve tu sice je, ale většinou to vyzní do prázdna. Na podívaní je to však o něco lepší, než jsem očekával. Věřím, že Ovelord bude větší jízda.50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kanadský snímek „Trench 11“ v sobě měl určitý potenciál, já jsem třeba vždycky zvědavý, co se v těch bunkrech najde, jenže ve chvíli, kdy to najdete, začnete o film ztrácet zájem, a to nejen proto, že celkové dění není až tak zajímavé, ale jednoduše proto, že v tomhle není nijaká větší myšlenka. I když je to trikově dobře provedené, pořád dostanete to, co byste čekali. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Tu pátou hvězdu dávám i za to jak docela nefér je tady tento snímek hodnocený. Při pročítání komentů mám i pocit jako bych koukal na úplně jiný film, to že to nemá atmosféru či napětí? To jako vážně? Dle mého se řežisérovi povedlo navodit poměrně silnou atmosféru v bunkru, který se hemží infikovanými vojáky, často tak při sledování jen čekáte s napětím kdy kdo vyskočí z nějakého rohu či co se vůbec bude dít dál. Tomu pomáhá právě i dle mého skvělá kamera, která spolu s hudbou dokáže vytěžit z atmosféry maximum. Podobně na tom jsou i herci, kteří dle mého odvedli opravdu fajn herecký výkon, když vezmeme v potaz budget. Například "tunelář" a hlavní záporák, byli dle mého zahráni perfektně. Navíc úplně i chápu že někdo měl s filmem problém kvůli tomu že akce bylo méně, ale dle mého tu šlo opravdu spíše o tu atmosféru a postupný build up. Opravdu jsem fandil při filmu, hlavnímu hrdinovi a vždy se obával aby náhodou nebyl infikován parazitem apod. Každopádně nou worry, k akci tu dojde a je tu i fajn gore. Za mě tedy povedená žánrovka. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama