Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo

  • USA Suicide Squad: Hell to Pay
Trailer

V Belle Reve se něco chystá, což znamená jediné - chladná a vypočítavá vedoucí věznice Amanda Wallerová plánuje misi, kterou podstoupí jen ti zatracení. Je načase povolat do akce úderný tým padouchů, složený z ostřílených veteránů jako jsou Deadshot, Kapitán Boomerang a Harley Quinn. K těmto protřelým zločincům se přidají i nováčci Copperhead, Killer Frost a mistr bojových umění Bronze Tiger! Jelikož cílem mise je ukrást mystický předmět, díky němuž je každý ochoten riskovat život, strhující kombinace chaosu, střelby a nadpřirozených jevů je zaručena! Vydejte se na bláznivou cestu se Sebevražedným oddílem! (HBO Europe)

(více)

Recenze (54)

Shakers 

všechny recenze uživatele

DC animáky väčšinou stoja za to a toto je ďalší vydarený kúsok. Príbeh je pomerne jednoduchý, ale akcia sa opäť vydarila a toto zloženie Suicide Squad ma dosť dobre postavy. Hlavne Deadshot, Bronze Tiger a (zlý) Flash to tu ťahajú. Mimochodom celkom ma prekvapilo, že sem Flash dorazil s animáku Flashpoint paradox, kde ho zabil Batman. Toto je len ďalší skvelý prvok, ktorý zdobí DC animáky a ich kvalitu. 85% - 4* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák, který mě překvapil návazností na vynikající Flashpoint paradox. Chytlo mě to od začátku a už nechytlo. Vynikají postavy, skvěle napsaná zápletka a celkově prostě jeden z těch klasických kvalitativně kolísajících DC animáků, naštěstí zde se to přehouplo to té silné poloviny. PS : Nejvíc cool postava je rozhodně Tiger, s tím bych si dovedl představit další filmy.. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Šmakózní animovaná přisprostlá brutalitka, ve který desetiletý žáby hulej trávu ve feťáckejch doupětech, anti-hrdinky si dopřávaj lesbickej sex ve výřivce (kreslený bradavky!!), a Harley Quinn je ještě debilnější a nahláškovanější než obvykle. Jo, a taky tu umře cca sto lidí včetně hlavních postav, většinou dost nepěkně a se spoustou krve a mozkomíšního moku. Proč má DC odnož koule jenom v jejich animovaný sekci? Tohle jako celovečerák nenatočíš! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Oukej, takže DC testuje Rkový Suicide Squad? Zopár fajn hlášok, nudná akcia a nezaujímavý príbeh o čarovnej vizitke. Zoom, Killer Frost i Banshee potešia, ale je to tak hektické a prepostavované, že si ich človek ani neužije. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Oproti príšernému blockbusteru balzam na dušu, a to aj pri toľkých mŕtvych a toľkej krvi. Umiera sa kvôli špeciálnej karte v tvare kreditky, tak si občas ťukáte na čelo, že kvôli niečomu podobnému všetci toľko riskujú. Ale ide vážne o špeciálny predmet... V animovanom univerze DC som úplne mimo, film som si pozrel iba ako také menšie navnadenie na Snyderov JL, proste DC a tak... film ma sám o sebe nestrhol, ale ani nesklamal. A možno príde aj Batman. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Určitě je to lepší než téměř stejnojmenný dva roky starý počin. Parta padouchů je opět pohromadě a má nový úkol, zajistit kouzelnou kartu do nebe. Po cestě mají mnoho překážek, tuto kartu by rádo získalo víc lidí. Setkají se například s Professorem Zoomem, Silver Banshee, Pygem nebo Vandalem Savagem. O podrazy taky není nouze. No prostě tak, jak to DC animáky umí. Sam Liu má spoustu dobrých filmů. "Vsadím se, že čůrá rampouchy." :D ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jak řekl kolega Hroubek, alespoň v animovaných věcech je lepší Dc před Marvelem...i když ta a imovana Liga z minulého roku byla na pováženou. Filmový Oddíl tomu nesahá ani po koule, já osobně nemusím Oddíl ani v komiksové podobě takže od tohoto jsem nic nečekal a dostal jsem příjemnou celkem stravitelnou lehce nadprůměrnou akční zábavu. Spokojenost. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Možno tomu pár bodov pridám za veľmi zaujímavý dizajn a celkom silný vizuál, no neviem si pomôcť, miestami mi to prišlo trošku nedotiahnuté. "Suicide Squad: Hell To Pay" je podľa mňa viac menej okey. Postavy sú okey (aspoň teda väčšina z nich) a máme tu skutočne drsný krvavý vizuál. Osobne som mal pocit, že mi to veľmi pripomínalo spôsob, akým bol točený "Gantz!". Takže som skutočne ostal v jednom momente trošku prekvapený. Animácie sú celkom dobré, no nemal som miestami pocit, že by vyváženie medzi ručnými 2D a počítačovými 3D animáciami dobre fungovali. A sú často veľmi dobre poznateľné. Ale osobne to nie je najväčší problém, ktorý som s týmto filmom mal. Mám trošku pocit, že sme mali možnosť niektoré postavy spoznať trošku viac, aby sme sa o nich dokázali niečo dozvedieť, poznať ich a vedieť, akí v skutočnosti sú. Napríklad poviem, že Copperhead by si zaslúžil oveľa viac času a rovnako aj Frost. Jej schopnosti sú super, no jej motivácie sú mi tak maximálne nejasné, že vôbec neviem, čo si mám na konci myslieť. Harley Quinn tu nie je veľmi vtipná a na môj vkus sa snaží až moc. A nie je to dobre spracované. A potom je tu ich veliteľka Wallerová. Je okey, tvrdá a rozhodne je človek nechce vytočiť, no mám pocit, že vsuvky s ňou boli viac otravné než zaujímavé. Toľko k mojim mínusom. Aké sú plusy? Deadshot je skvelý. A podobne ako v hranej verzii moja obľúbená postava. A rovnako aj Tiger je super. Plus má veľmi dobrú story, ktorá sa mi aj jemne zaryla pod kožu. A vďaka tomu je záver oveľa lepší, než som si myslel, že bude. Zloduchovia v tomto filme sú super a dostávajú dostatok priestoru na to, aby som si ich užil. Zoom je super, no miestami som premýšľal, či jeho story skutočne beriem. Ale to už je asi na každom osobitne. Mne to osobne moc nesadlo. Záujem o tú kartu je super a jej schopnosti takisto. Plus musím povedať, že aj záverečný boj a akcia celkovo je v tomto filme skvelá. A vizuálna stránka je dobre spracovaná. Ako celok mám pocit, že je to dobrý DC film, no mohlo to niektoré veci dotiahnuť do zdarnejšieho konca. Hodnotenie: B- ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Krvavé, nekompromisní a perverzní. Asi těmito třemi přívlastky by se dal nejlépe charakterizovat zatím poslední animák z dílny DC Animated a to přesně v tomhle pořadí. Přes vhodné propriety pro tuhle nesourodou partu bohužel nebylo z látky vytěženo úplné maximum a třeba předchozí Assault on Arkham byl kvalitativně o kus výše. Zde se mi zdá, že chemie mezi postavami nefunguje až tak dobře. Naproti tomu vše táhne nahoru hláškující Harley a hlavně intermezzo se striptérem/Fatem. Animace postav je povedená, to samé se ale bohužel nedá říci o zbytku světa, který častokrát působí dost odfláknutým dojmem. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejbrutálnější počin od DC. Tak jako Batman: Útok na Arkham, kdy se poprvé sejde bandička Suicide Squad, klape vše na jedničku a úspěšně navazuje na asi nejlepší animovanou adaptaci DC. Obměna týmu nemá chybu a nechybí nejlepší záporáci universa. Kéž by to šlo i v hraných verzích.......9/10 ()

joehot 

všechny recenze uživatele

To je tak nějak povšechně vtipný, jak DC svoje animáče zvládá líp, než ty "áčkový" kusy za bambiliony dolarů. Přitom stačí málo - nechat příběh plynout logicky, mít sympatické hláškující postavy, dobrou akci a Rkový rating (což jsou všechno body, které se filmovým Suicide Squad nepovedlo dodržet). ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože pár fajn situací a krutopřísných hlášek tam sice je, ale zdaleka to není tak svěží jízda jako první animák.. Zápletka je sice tak pitomá, že věřím, že záměrem bylo dosáhnout těžce béčkového feelingu, ale v reálu se to moc nedaří a je to spíš trapné než cool... ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch nejlépe zpracovaných DC animáků, co jsem doposud viděl. Asi tomu všemu pomohl ten Rkový náboj, který se s ničím jednoduše nemaže. Všechny ty animované filmy točící se kolem Batmana mě trochu nudily, a když jsem našel Suicide Squad, hned jsem film musel zhlédnout. Deadshot s hlasem Slatera fakticky vede, jeho postavu si skoro každý zamiluje. Už úvodní krvavá scéna ve vlaku navnadí. Ten samotný tým okolo Deadshota asi moc nezaujme, krom klasických postav jako Harley či Boomeranga se zde objeví nováčci jako Tiger (ten má poctivý origin, na kterém by se dalo do budoucna zapracovat) nebo Copperhead. Příběh s kartičkou trochu na hlavu, ale přece jen si člověk musí říct, že se jedná o komiks. Jak jsem již zmínil, tak ty drsné akční sekvence spojené s temnou atmosférou filmu neskutečně sedí, jednotliví hrdinové umírají jak na běžícím páse. Trochu mě mrzí, že celovečerní hraný film z roku 2016 se nenesl v podobném duchu. Říkám vám, kdyby to vypadalo jako Hell to Pay, tak by přijetí u fanoušků bylo vlídnější. I závěr se povedl. Za mě dávám 80 % ()

PKD 

všechny recenze uživatele

O 2 třídy slabší jak předchozí animák s touto pošahanou partou rozehranou. A nejsem si rozhodně jist,zda chci DC animáky s takovým množstvím krve a nechutnými sexuálními konotacemi. Na to máme Vertigo. Takto Rkový film bych rozhodně víc bral v DCEU,než v DCAU. Plus je,že zdejší sestava je téměř totožná jako u předchozího animáku patřícího ale do Arkhamské herní série. A jedná se o 2.nejdelší DC animák (tím 1.je logicky Dark Knight returns se svými 150min.). A na závěr bych se chtěl vysmát tvůrcům,když zabili (!) nezabitelného a nezničitelného Vandala Savage. Opravdu, když píšu scénář, tak bych se měl kurňa aspoň kouknout na základní historii DC postav. Zvláště je to dost podivné u tvůrců, kteří toho mají už sakra co za sebou. No, pro neznalce, ne fakt,V.S.nemůže zemřít, natožpak být zabit. Stejně nemožné a nesmyslné, jako Zodova smrt v MofS. P.s. viděno s čistou hlavou, odproštěnou od všech těch superhrdinů a musím zvýšíti na 4. Už jen kvůli kpt.Bumerangovi. Jeho hlášky a glosy jsou prostě nezapomenutelné. Jo a H.Quinn jede. Ostatně,jako vždy. ()

Axis 

všechny recenze uživatele

Příběh vycucanej z prstu, ale furt se na to supr kouká, má to parádně drsný hlášky a umírá se tu jak na běžícím pásu. 7,5/10 Co by za to hrané DC daly... ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Parádní hlášky, nadupaná akce a kupodivu se na to dá koukat i z pohledu zápletky, která je strašná kravina. Hlavní mínus? Zápletka je strašná kravina :) ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že to bude až tak dobrý! Ale bylo. Vtipné, drsné, sprosté, příběh měl hlavu a patu. Už jste někdy viděli dodávku, kterou pronásleduje karavan, které nahání školní autobus? Deadshot byl prostě nejlepší! I přes fakt, že nám vysvětlí, proč každý z nich tu kartu chce a ne "jenom proto". A dost postav tam zařve! :O ()

Reklama

Reklama