Reklama

Reklama

Mladí Titáni do toho!: Ve filmu

  • USA Teen Titans Go! To the Movies (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zdá se, že všichni významní superhrdinové září ve vlastních filmech – všichni kromě mladých Titánů! Ale nepsaný vůdce týmu Robin je odhodlaný tuto situaci napravit a proměnit se z pučmidráta ve skutečnou hvězdu. Kdyby jen dokázali přimět nejžhavějšího hollywoodského režiséra, aby si jich všimnul. S několika ztřeštěnými nápady a písní v srdci se mladí Titáni vydávají do Tinsel Town, naproti svému snu. Ale když jsou svedeni z cesty hlavním záporákem a jeho maniakálním plánem na ovládnutí Země, všechno se příšerně zvrtne. Přátelství i bojovné nasazení týmu začne selhávat a samotný osud mladých Titánů se ocitá v ohrožení! (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (15)

Víteček 

všechny recenze uživatele

Přestože mám raději vážněji podané superhrdinské příběhy, tak tohle vůbec nebylo špatné. Neznám seriál, ale film byl většinu času zábavný a navážel se snad do všeho, spojeného s hrdinskými filmy. Ve srovnání s nedávným hraným seriálem Titáni, který byl utrpení sledovat, to bylo mnohokrát lepší a příjemné osvěžení. Víc se mi to líbilo v první části, která skončí po cestování časem, ale i druhá část není vůbec špatná a ač je to celé trochu infantilnější, pobavil jsem se dobře. 70 %. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Opäť mám možnosť hodnotiť tento film ako film sám o sebe. A nemám pocit, že by to bolo úplne najhoršie. "Teen Titans Go! To The Movies" je v reále televízny animovaný film s televíznou animáciou. Funguje to v pohode. Prvá polka je podľa mňa síce trošku biedna, no v momente ako sa dostaneme do druhej časti filmu, tak sa veci začnú konečne posúvať a začína film mať aj reálne pointu. Nemôžem povedať, že je to veľmi originálne, ale na druhú stranu je to dosť farebné, dosť šialené a dosť energické na to, aby decká pri tom nezaspali a pobavili sa. Pár fórov pobavilo, iné boli moc detinské. Stačilo mi to osobne vidieť raz. A neviem ani čo viac o tom povedať. Možno by som pridal ešte fakt, že je to tak bláznivé, že som ostal skutočne spokojný. Na jedno pozretie stačilo, ale to je asi všetko. Hodnotenie: B- ()

Reklama

dragon94 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn. Samozřejmě film je hlavně zaměřený na děti a tak je k tomu i potřeba přistupovat. Vlastně toho nemám moc co vytknout. Možná, kdyby to nemělo typický klišé šablonovitý příběh, a nebo tam nebylo, až tolik písniček. Zbytek je celkem standartní podívaná, ve které se sem tam najde pár opravdu parádních a vynikajících vtipů a náražek na všemožné filmy. Hlavně teda kvůli nim dávám 4*, a né pouze tři. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Když DC potká Spongeboba, dostanete tohle. O existenci ztřeštěných Titánů jsem věděl již delší dobu, ale jaksi jsem se k nim dostal až tímhle filmem, který by mohl být jedno velké meme sám o sobě. Příběh jako takový je opravdu hloupý, najdete v něm vtipy o prdění a natřásající se zadky, ale kvůli čemu stojí jej shlédnout alespoň jednou jsou všemožné narážky, parodie na víceméně cokoliv i odkazy na konkurenční Marvel. Vlastně pouze tyto drobné vtípky mě donutily film dokoukat a minimálně na Batmana jedoucího na Alfrédovi jen tak nezapomenu. Hloupé písničky však film táhnou ke dnu a Sléééjd je ještě větší chudák než ten Plankton (plán má vlastně úplně stejný jako z prvního Spongebob filmu). 60% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu jsem pekelně litoval, že jsem si vůbec film pustil. Možná jsem si měl zjistit, že je to pokračování seriálu pro děti a ne předchozích Titans. Nicméně bych náležitě ocenil některé naprosto neuvěřitelné nápady, které se ve filmu vyskytují (připomíná to Paralelního Spideyho), například sebeparodie a neustálé rejpání do Marvelu (ano, i Big Stan se ukáže) a těžko věřit, ale některé scény bych si rád pustil separátně znovu. Na víc než nadprůměr to ovšem nevytáhnu a případné další díly z téhle subsérie vynechám. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích je odkaz na seriál z roku 2003 Teen Titans. (Puxina)
  • Nicolas Cage namluvil Supermana. Mladý Bruce Wayne mluví hlasem, který mu propůjčil Nicolasův syn Kal-El Cage. Supermana měl Nicolas Cage hrát v roce 1998 ve filmu „Superman Lives“, režisérem byl Tim Burton, ale tři týdny před natáčením došlo ke zrušení. (Rominator)

Související novinky

Cage málem znovu hrál Supermana

Cage málem znovu hrál Supermana

08.12.2019

Chystaný speciál Crisis on Infinite Earths nabídne crossover mezi doposud největším počtem televizních superhrdinů od DC. Kromě stálých herců, co mají na stanici CW vlastní seriál, se pak dočkáme i… (více)

Nicolas Cage namluví Supermana

Nicolas Cage namluví Supermana

15.03.2018

Určitě jste slyšeli o Supermanovi Tima Burtona, v němž si měl Muže z oceli zahrát Nicolas Cage. Film měl scénář od Kevina Smithe a v 90. letech se málem začal točit, nakonec z něj však sešlo a… (více)

Reklama

Reklama