Reklama

Reklama

Mladí Titáni do toho!: Ve filmu

  • USA Teen Titans Go! To the Movies (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zdá se, že všichni významní superhrdinové září ve vlastních filmech – všichni kromě mladých Titánů! Ale nepsaný vůdce týmu Robin je odhodlaný tuto situaci napravit a proměnit se z pučmidráta ve skutečnou hvězdu. Kdyby jen dokázali přimět nejžhavějšího hollywoodského režiséra, aby si jich všimnul. S několika ztřeštěnými nápady a písní v srdci se mladí Titáni vydávají do Tinsel Town, naproti svému snu. Ale když jsou svedeni z cesty hlavním záporákem a jeho maniakálním plánem na ovládnutí Země, všechno se příšerně zvrtne. Přátelství i bojovné nasazení týmu začne selhávat a samotný osud mladých Titánů se ocitá v ohrožení! (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (15)

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Když DC potká Spongeboba, dostanete tohle. O existenci ztřeštěných Titánů jsem věděl již delší dobu, ale jaksi jsem se k nim dostal až tímhle filmem, který by mohl být jedno velké meme sám o sobě. Příběh jako takový je opravdu hloupý, najdete v něm vtipy o prdění a natřásající se zadky, ale kvůli čemu stojí jej shlédnout alespoň jednou jsou všemožné narážky, parodie na víceméně cokoliv i odkazy na konkurenční Marvel. Vlastně pouze tyto drobné vtípky mě donutily film dokoukat a minimálně na Batmana jedoucího na Alfrédovi jen tak nezapomenu. Hloupé písničky však film táhnou ke dnu a Sléééjd je ještě větší chudák než ten Plankton (plán má vlastně úplně stejný jako z prvního Spongebob filmu). 60% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi bych tenhle film úspěšně ignoroval, ale je to podle oblíbeného seriálu mého mladšího bratra, ten film chtěl vidět a tak jsem si řekl proč ne, animáky mám rád, třeba to bude dobrý. No... nebylo. Ze seriálu jsem nikdy neviděl celou epizodu, jen pár útržků, ale nevypadalo to jako nějaká katastrofa. Ten film sice taky není žádná katastrofa a minimálně celou první polovinu je plný různých narážek nejen na DC a Marvel (z toho co jsem pobral, mě jsou totiž obě ty universa lhostejná), ale i na jiné filmy a ty to tak nějak celé zachraňují, protože dokáží pobavit a párkrát jsou i celkem chytře vymyšlené. Škoda jen, že ve druhé polovině skoro ani nejsou a tak zbyde jen nevtipný a hlavně fekální humor (viz. zhruba dvouminutová scéna, ve které se skoro celý tým Titánů vykadí do kulisy záchodu (jen se o tom mluví, vidět to naštěstí není)... proč, probůh?). Chípu, vůbec se to nebere vážně, ale stejně jsem měl pocit, že spíš sleduju superhrdinskou komedii než parodii. A já čekal to druhé. Jinak tu pak je celkem nudný a extrémně předvídatelný děj, co na 84 minut fakt nevystačí a jak už jsem psal, v první půlce to přestane být vtipné a soustředí se to spíš na akci. Vlastně kromě těch narážek mě to nemělo čím zaujmout, postavy jsou spíš nesympatické (kromě jedné, možná dvou), utíká to pomalu a rozhodně jsem od toho čekal víc. Tohle fakt bude lepší jako seriál, než jako film. Jinak můj bratr z toho byl trochu zklamaný a sám byl dal jen 3*. Já za sebe nemůžu dát víc, jak dvě. Navíc ty písničky, proboha... všechny slabé. A to jsem si to ještě sehnal v originále s titulky (btw, díky za ně, ale autor asi neovládá základní pravopis, když napíše "vyděl" nebo si neustále plete rozdíl mezi mýt a mít...), protože dabing byl příšerný a jak já, tak brácha jsme ho vydrželi sotva 5 minut - a když už i on s tím má problém, to je co říct, protože on jinak na filmy a seriály než s dabingem nekouká... 2* ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Temní fandové DC, co sou neustále zahalení v temnotě, budou tenhle film (tak jako seriál) nenávidět, ale zbytku se to bude líbit......do jisté míry. Tenhle film funguje samostatně, ale pokuď máte nakoukaný seriál Teen Titans Go! z roku dva tisíce třináct, tak film více doceníte. Jednak sou tady ve filmu tuny a tuny odkazů, jak na onen seriál, tak vlastně na všechno a je jedno jestli je to ze světa DC nebo Marvelu, pozor na Stan Lee a jeho excelsior !!! Tenhle film, tak jako seriál, má jednu velkou a nespornou výhodu, nebere se vážně, je barevný, je vtipný a nestane se že by nudil nebo působil hloupě. S humorem je to tady, jako u Spongeboba v kalhotách, jeto takové na hraně, částečně pro děti aaa částečně ne. Superman je zde fajn, zlej Deadpool umí překvapit a ty paka kterým patří tenhle film sou úžasný. Já se bavil a to je důležitý. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu jsem pekelně litoval, že jsem si vůbec film pustil. Možná jsem si měl zjistit, že je to pokračování seriálu pro děti a ne předchozích Titans. Nicméně bych náležitě ocenil některé naprosto neuvěřitelné nápady, které se ve filmu vyskytují (připomíná to Paralelního Spideyho), například sebeparodie a neustálé rejpání do Marvelu (ano, i Big Stan se ukáže) a těžko věřit, ale některé scény bych si rád pustil separátně znovu. Na víc než nadprůměr to ovšem nevytáhnu a případné další díly z téhle subsérie vynechám. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn. Samozřejmě film je hlavně zaměřený na děti a tak je k tomu i potřeba přistupovat. Vlastně toho nemám moc co vytknout. Možná, kdyby to nemělo typický klišé šablonovitý příběh, a nebo tam nebylo, až tolik písniček. Zbytek je celkem standartní podívaná, ve které se sem tam najde pár opravdu parádních a vynikajících vtipů a náražek na všemožné filmy. Hlavně teda kvůli nim dávám 4*, a né pouze tři. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Nicolas Cage namluvil Supermana. Mladý Bruce Wayne mluví hlasem, který mu propůjčil Nicolasův syn Kal-El Cage. Supermana měl Nicolas Cage hrát v roce 1998 ve filmu „Superman Lives“, režisérem byl Tim Burton, ale tři týdny před natáčením došlo ke zrušení. (Rominator)
  • V závěrečných titulcích je odkaz na seriál z roku 2003 Teen Titans. (Puxina)

Související novinky

Cage málem znovu hrál Supermana

Cage málem znovu hrál Supermana

08.12.2019

Chystaný speciál Crisis on Infinite Earths nabídne crossover mezi doposud největším počtem televizních superhrdinů od DC. Kromě stálých herců, co mají na stanici CW vlastní seriál, se pak dočkáme i… (více)

Nicolas Cage namluví Supermana

Nicolas Cage namluví Supermana

15.03.2018

Určitě jste slyšeli o Supermanovi Tima Burtona, v němž si měl Muže z oceli zahrát Nicolas Cage. Film měl scénář od Kevina Smithe a v 90. letech se málem začal točit, nakonec z něj však sešlo a… (více)

Reklama

Reklama