Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miku hostí párty, která se dosti zvrtne, což odnese jeho dům. Za trest musí zbytek léta strávit na rodinné chatě, kde se jeho rodiče snaží vyhnout řešení vlastní vztahové krize. Klid finského venkova naruší setkáním Mikua s Eliasem, které s sebou přinese něco zvláštního. Ačkoliv kromě věku a dysfunkční rodiny spolu nemohou mít nic společného, něčím jsou k sobě stále přitahováni. A tak zatímco se Miku musí vyrovnat se svou potlačenou sexualitou, manželství jeho rodičů směřuje ke konci. (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

zolo 

všechny recenze uživatele

Taková letní limonádka, od které není třeba toho moc očekávat. Zpracování je dost amatérské, ale jednou se to vidět dá. Je to takový příspěvek Finska k "vítěznému" tažení gltb. No.. třeba nás za to jednou nebudou věšet na kandelábry. ()

Reklama

petrsv 

všechny recenze uživatele

Letní pobyt na venkově posune některé lidi dál... V tomto filmu je každej nějak crazy, je zasazen do krásného prostředí finské krajiny, herci jsou fajn, ale kazí to střih a především velmi špatná kamera. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Na Letní známosti mě nejvíce rušilo amatérské provedení ("prehistorický" střih a špatná práce s kamerou) a vcelku slabý příběh, který neobsahoval žádný zapamatovatelný či silný moment. Podívám-li se na žánrové zařazení - drama, komedie a romantika - tak musím filmu bohužel vytknout, že ani v jednom případě nedošlo k přijatelnému naplnění v rámci žánrových očekávání. Na můj vkus příliš ploché a fádní. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Film na který se dá koukat a zaujme. Každý si tam možná vezme to, co potřebuje. Někdo to jen zkritizuje, druhý bude nadšený. Mě osobně se líbil herecký projev Miku (Mikko Kauppila), toho trošku tápajícího růžolícího sedmnáctiletého mladíka zahrál bezvadně. Na můj vkus snad až příliš "pošahaných" postav. Doporučuji ... 8887 ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama