Reklama

Reklama

The Moonlight Man 2

všechny plakáty
Horor / Krátkometrážní
USA, 2017, 5 min

Režie:

Danny Donahue

Obsahy(1)

Muž sa pred plánovanou lúpežou stretne s problémami, keď v podzemnej garáži narazí na zákerného ducha. (Marceloo)

Recenze (8)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Muž sa pred plánovanou lúpežou stretne s problémami, keď v podzemnej garáži narazí na zákerného ducha. - Ešte som asi nikdy nevidel, že by ku krátkometrážnemu snímku vznikol sequel. V tomto prípade sa tvorcovia v niektorých veciach zlepšili a niektoré oblasti zase fungovali slabšie. Nemám z toho až taký dobrý pocit ako z prvého snímku, takže je hodnotenie o trochu slabšie. Každopádne maska The Moonlight Mana je parádna a stále dúfam, že si režiséra niekto v blízkej dobe všimne a dá mu možnosť natočiť celovečerný horor. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poslední krátkometrážní kousek, který komentuju v tomto roce, prostě musel být o tohoto režiséra, protože Danny Donahue je prostě zaručená jistota v podobě mrzké podívané. Navíc jsem byl zvědavý, jestli se mu pokračování povedlo lépe, než hodně slabý první díl. Chlapec však nezklamal (nepřekvapil) a opět jsem se dočkal rádoby „hororové“ amatérské podívané, u které budete jen netrpělivě pozorovat časomíru, jestli už konečně nebude konec. Slabota, slabota a ještě jednou slabota. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tentokrát si Moonlight man za obeť vyberie drobného zlodejíčka...on síce až tak drobný vzrastom nie je ale ani to mu nepomôže... ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Dvojka Moonlight Mana nám nepřímo sděluje, že příšerák si nevybírá mezi dobrejma či špatnejma lidma. Prostě bere toho a tamtoho a je mu to jedno. Provedení opět ničim nepřekvapí. Bohužel. ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Druhý díl nepřináší nic nového. Žádné napětí, žádný strach, žádné lekačky, žádná atmosféra... dvě hvězdy dávám z nostalgie. ()

Reklama

Reklama