Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou ohlášeny nové gladiátorské hry a Spartakus zjistí, že má bojovat v nejpodřadnějším zápase proti Varrovi, zatímco jeho rival Crixus se předvede v nejlepším zápase dne. Ashur ho varuje, aby nepodceňoval Crixovy schopnosti v aréně, a vypráví mu o jeho nejslavnějším souboji. Spartakus se nejprve marně snaží vyprovokovat Crixova protivníka Gnaeuse a na večírku před bojem pak zaútočí přímo na Crixe. Vyzve ho, aby se příští den utkali v aréně. Crixus, který se snaží získat lásku krásné Lukréciiny otrokyně jménem Naevia, ho však v aréně snadno přemůže. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco se ukazuje, že Spartacus v ludu nějaký ten čas pobude, vyprávějí se legendy o místních šampionech a jejich zásadních protivnících. Lucretia se učí, jak zvládnout provokující a zároveň velice naivní Ilithyi. Crixus se zamilovává do Lucretiiny osobní otrokyně Naevie a soupeří se Spartacem v aréně. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Capua!“ Doctore ponižuje Spartaca vlastným močom. Crixus si chce začať s otrokyňou, tá ho zatiaľ ale nechápe a bojí sa porušenia pravidiel. Zachová sa ale ako romantik. Sexuálne si ho ale ide dopriať Lucretia. Glaberova žena zasa nedokáže utajiť svoje chúťky. Máme tu 3 krátke a tak nedokonalé flashbacky, lebo Spartacus nepozná históriu arény. Svojim konaním zaručí, že Crixus dostane v zápase práve jeho a on nebude musieť bojovať s Varrom. Zápas je výborný a veľmi nevyrovnaný. V závere sa je ale divák dojatý lekciou pokory a súcitu. Po ňom tu máme epilóg, vyrovnanie sa trénera a žiaka s výsledkom zápasu. Jazykové okienko: thraex, murmillo. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"He stands a legend. After Carthage suffered defeat by the Romans, they forced hundreds of his people to fight against each other in the arena. Half a day passed, and only two remained; Barca, and the chief of his people, the noble Margo. Skills and the testament of years were his allies. Strength and youth, Barca's. Margo fell to his knees and Barca became the Beast of Carthage." ()

Reklama

Reklama