Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spartakus je nyní šampiónem Capui, někteří ho obdivují, jiní se ho obávají - ale ti, co mu neodpustili, že zůstal tak dlouho naživu, ho stále nenávidí. Jedním z nich je i bývalý vítěz Crixus, který se stále léčí z ran, jež utržil v zápasu s Theokolesem. Není vůbec nadšený z toho, že by ho na špičce měl vystřídat jiný gladiátor, nebo že by ho Batiatus mohl dokonce prodat. Mezitím Varro, který se sám ocitl mezi gladiátory, aby se vyplatil z hráčských dluhů, upadne do starých zlozvyků, což Spartakus těžce nese. Lukrécia přiživuje rostoucí vášeň Ilythie pro gladiátorské hry a dokonce povzbuzuje jejího přítele, aby koupil jednoho z nováčků Segovaxe. Ilythia, aby jí dala najevo své uznání, představí intrikářku Lukrécii okruhu svých přátel, k nimž patří i Licinia, sestřenka nejbohatšího muže v Římě. A setkání Ilythie se Segovaxem odstartuje řadu konfliktů, které skončí veřejným ponížením Batiatova domu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektivka pominula stejně rychle, jako se Crixus chopil příležitosti dokázat na každé frontě, že je schopen konkurovat skutečnému šampionovy. Nad Lucretií se otevřela nebesa, Spartacus přežil Ilithyin atentát a sama Ilithye se dostala skutečně do úzkých při marnotratné společenské události. A Ashur? Však víme, jak už to s takovými bývá. Hledí si jen svého vlastního váčku s penězi. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Batiatus robí nevyhnutný obchod na radu intrigujúceho Ashura, Glaberova žena zasa radikálny krok na nápravu mužovej cti. Spartacus je tu väčšinu času Batiatov a Doctoreho produkt, no jeho rebélia neustupuje, ani rady ohľadom sa správania sa ku nováčikom či navádzanie Varra na správnu cestu. Crixus si hľadá cestu späť, no formu nájde až v závere. Príbehovo veľmi dobré, no chýbala tomu aréna. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama