Reklama

Reklama

Uprchlík Spartakus se ukrývá se svými lidmi v Cappui. Gaius Glaber je vyslán, aby jej dopadl, a ukončil tak jeho řádění. Ubytuje se v Batiatově domě a podaří se mu dopadnout Aurelii, kterou mučí, aby mu prozradila Spartakův úkryt. (TV Prima)

Recenze (5)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prológu máme akčnú scénu Seppiových mužov a tých Spartakových za smutnej zmeny Andyho Whitfielda za horšieho herca, ktorý mi do úlohy Spartaka vôbec nepasuje. Aréna ponúka nie veľmi zručný súboj dvoch neznámych gladiátorov, ktorí ani nedajú dole prilby. Doctore Oenomaus ponúka krvavú scénu. Dvaja Galovia, ktorí sa spomínajú v úteku so Spartakom, však nedostali žiaden priestor v prvej sérii. Spartacus a Crixus sa rešpektujú, ale Crixovi muži na čele s Rhaskom majú problém rešpektovať Spartaca. Konflikty sú drobné. Glaber je vyslaný do Capuy potlačiť povstanie a gladiátori a otroci sa rozhodnú nakoniec ujsť, aby zvýšili svoje počty. Chýbalo mi viac hereckej charizmy a lepšia zápletka. Nátlak ujsť a zabiť svojich pánov už pominul a vystriedal ho jemnejší nátlak prežiť. ()

Reklama

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož jsem netušil, že představitel Spartaka, Andy Whitfield, zemřel, byl pro mě obrovský šok, když se najednou objevil cizí chlápek a všichni ho oslovovali Spartacus. Je to obrovská škoda, Andy měl nevěřitelné charisma a nejspíš ho budu mít už napořád zafixovaného jako "pravého Spartaka" a bude mi dlouho trvat, než si zvyknu na nového představitele, Liama McIntyrea. I přesto si však myslím, že je Liam perfektní náhrada. Druhá série začala více než zajímavě a jistě je na co se těšit. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to pešek prostě. Mít perfektní casting, který se opírá o hlavní postavu, jenže osud tomu chtěl tak, že herec zemře. Liam McIntyre je fajn náhrada, ale rozhodně to není Spartakus, alespoň pro mě teď ne. Zatím to ani zdaleka nedosahuje kvalit první série, je to fajn, ale rozhodně ne tak skvělý. Snad se ještě dočkám nějakých soubojů v arénách. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama