Reklama

Reklama

Gaius zjistí, že se Spartakus celou dobu skrýval v podzemí Cappui. Je ochoten udělat cokoli, aby ho dopadl. Vyšle za ním další vojáky a dovolí Lucrecii provést obětní obřad pro získání přízně bohů. Spartakus mezitím osvobodí další otroky a cvičí je v boji. (TV Prima)

Recenze (3)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashback nás vracia do jamy, kde mladý, divoký Oenomaus bojuje v nerovnom boji o svoj život a všimne si ho Batiatiov otec, ktorý ho kúpi za zjednanú cenu. V súčasnosti si vybral tento boj tiež, lebo nie je na seba hrdý. Jeho súboje sú výborné, rovnako aj záverečný stret Spartakovej družiny s vojakmi z Capuy. Nový hrdina Nasir/Tiberius sa takisto osvedčil. Legenda o slávnom návrate zasa favorizuje Ashura vytvárajúceho legendu bohmi vyvolenej Lucrecie. Súboje a exploitation klasicky držia epizódu hore, Mirine neustále váhanie a otázka vzťahu so Spartakom nemá veľmi v akčných časoch miesto. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda A Place in This World pěkně zamíchala osudem a skvěle se propojila minulost se současností. Ashur překvapuje svojí loajálností k domině. Jen Ilithya neměla váhat... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama