Reklama

Reklama

Spartakus a jeho lidé chtějí na Vesuv. Do Neapole vozí nové otroky, takže zde mohou osvobodit i ty ze zámoří, kteří nesnášejí Řím. Tiberius ale zjistí, že Nevie žije a pracuje v dolech. Spartakus a Crixus se rozhodnou pro ni jít. (TV Prima)

Recenze (3)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitná akcia na začiatku trvá krátko a ponúkne sprisahanie a o informáciách o Naevii. Agron a nový zamlčia pravdu Crixovi, a klamú mu, že zomrela, čo neseie najprv ťažko, no potom súhlasí s presunom na Vezuv. Keďže ale Crixus v spomienkach vidí inú herečku v úlohe Naevie, vieme, že lož bude mať krátke nohy a tak sa aj stane. Sparatacus tak opäť hlása o ľudskosti. Ashur vstal z mŕtvych, odkrýva celú pravdu a Lucretia vymyslí plán, ako dostať z Oenomausa pravdu. A z nebezpečnej kombinácie čestného a hrdého človeka sa to darí. Bane sú špinavým miestom a plán je veľmi riskantný, na čo doplatí tiež čestný a obetavý Crixus. Ostáva sa už len kochať pohľadom Glabera bažiacim po moci a úspechu pri sledovaní neznámych gladiátorov v aréne. Nakoniec to vyšlo na celkom napínavú, aj keď morálne presladenú epizódu. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda The Greater Good svazuje staré příběhy z Gods of Arena s novými pointami Blood and Sand. Nevia se našla a nové recasty začínají čím dál tím více skřípat. Je potřeba se povznést nad minulostí a soustředit se na nové tváře. Diváci znalí síly Vyššího dobra už z předchozích Tapertových seriálů od prvního okamžiku budou vědět, na čem jsou. To poselství se ani po dvou dekádách nemění. Jestli nestojí bojovat za jednotlivce, nemá smysl žít prázdný život. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama