Reklama

Reklama

Můj fotbalový svět

(festivalový název)
  • Uruguay Mi mundial (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh mladého nadějného fotbalisty, jehož úspěch v extralize je téměř jistý, pokud mu však do cesty nevstoupí jeho přílišné sebevědomí. Fotbalové umění Tita je neoddiskutovatelným faktem, jenomže jeho otec trvá na tom, že bude klást stejný důraz i na studium. Tato rovnováha se však bortí ve chvíli, kdy agent draftuje Tita jako obrovský talent a přesvědčí celou rodinu k přestěhování z venkovské domoviny Nogales do Montevidea. Bude to pro Tita znamenat splnění snu? Nebude jeho zaměření na fotbal na úkor všeho ostatního a překážkou v dosažení jeho cílů? (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Film analyzuje futbal hlbšie, a preto lepšie, ako iné rodinné filmy. Ide po podstate veci pod pozlátkou, nevyhýba sa ani sociálnym či medziľudským otázkam. Každý malý futbalista by si ho mal povinne pozrieť. Zlínfest 2018. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Snímek vznikl na náměty latinskoamerického bestselleru bývalého fotbalisty Daniela Baldiho. (Zdroj: Zlín Film Festival)

Související novinky

Zlín Film Festival zná vítěze

Zlín Film Festival zná vítěze

07.06.2018

58. ročník Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež Zlín Film Festival dospěl před pár dny do svého závěru. Na festivalu se objevilo 300 filmů z celkově 55 zemí světa, do soutěžní části pak… (více)

Reklama

Reklama