Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného akčního thrilleru Equalizer. Denzel Washington se vrací jako bývalý člen speciální jednotky Robert McCall, který bojuje za práva a spravedlnost pro ty, kteří už ztratili veškerou naději. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (436)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu víc,hlavně co se akce týče,ale postava Denzela,která film táhne mě prostě baví,proto kdo chce jen čistě kvalitní akční podívanou tak pro něj bude asi lepší jiný film.Kdo má rád Denzela jako já tak tomu to doporučuji.Pokud bude i třetí díl tak bych zapracoval na příběhu a té akce a nespoléhal bych se jak se moderně říká na charizma hlavního herce.Za mě tedy celkově 70 % a čtyři hvězdy ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Z jedničky si všichni utahovali ve stylu, že je Denzel zabijákem z OBI a vlastně si z toho celého kromě Grace Moretz příliš nepamatuji, i z toho mála mi ale přijde, že je Equalizer 2 o dost jiný film. A díky stylu 96ti hodin i lepší, ačkoliv [Fuka ] točí stále na stejné brdo. Ano, příběh nestrhne, přesně víte, kdo je tu jen aby zemřel, zradil nebo měl být zachráněn, ale strašně mě bavilo, jak to celé odsýpá a za ty dvě hodiny téměř nepřišla nudná pasáž. Naopak akční sekvence perfektně vytěžují erkový rating a Washington, ač se stále oblíká jak neškodný stařík, možná i tím spíš dokazuje, že na to má a uvěřitelně masakruje či znemožňuje všechny, co mu stojí v cestě. Tu trojku si za pár let rád dám, pokud bude víc ve stylu dvojky než dílu prvního. PS : Je neuvěřitelné, jaký přísun rolí dostává Pedro Pascal, snad to bude pokračovat. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Denzel Ekvalizér Washington je furt stejnej bourák jako už byl v jedničce. Je ještě větší bourák než Texas Ranger Norris nebo Bond James Bond a skoro lepší, než bouráci Stevena Seagala, a to už je co říct. Čte třeba tlustý intošský knížky s dlouhejma názvama, který žádnej jinej Američan nikdy nečetl. Od starýho židovskýho kámoše se učí jidiš, se sousedkou Fátimou prohodí bodře salám alejkum, dojemně se stará o mladýho prostoduchýho černýho kluka, kterýho už lanaří do gangu jiní černí pokérovaní opičáci, no a ve volným čase naprosto nezištně a na tajňačku pomáhá potřebnejm a ubližovanejm lidem. Zatraceně dobrej bódhisattva. Ale když musí, neváhá někoho brutálně vodkráglovat a většinou hezky pomalu a sadisticky, za zvuku praskotu kostí a agonickýho chroptění. A když mu voddělají starou kámošku pí Pullmanovou, nasere se dovopravdy. Takže partička baťůžkářů, která to má na svědomí a která ho jede sejmout kamsi do oka hurikánu, nemá samozřejmě šanci a vlezou mu do pasti jako blbý nutrie a milej Denzel je jednoho po druhým nafiletuje jako tresky (snad jsem moc neprozradil a nevokrad někoho vo napětí). Ale jo, uznávám že mě to docela bavilo. Tak ať tu furt jenom nenadávám, dám tomu o jednu víc než jedničce, kterou jsem tu minule koukám dost sepsul. Možná jí teď dám ještě někdy druhou šanci. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal, že u druhého dílu s takovým nadupaným rozpočtem se dočkáme daleko většího zastoupení akce a všelijakých přestřelek, ale nestalo se. Pomalu mi přišlo, že se tady takových situací objevilo ještě méně, než tomu bylo u jedničky (věřte tomu nebo ne). Ale ono jednoduše stačí vystavit film na charismatu hlavního hrdiny, notabene když ji hraje taková herecká ikona jako Denzel Washington. Každé jeho gesto, každé jeho jednání, to vše jsem mu, jak se lidově říká, sežral i s navijákem. Zápletku bych asi propříště ocenil trochu propracovanější, scénář tomu na tomto poli také nijak výrazně nepomohl, ale jednoduchá revenge story u mě měla, má a bude mít vždy zaručený úspěch (zdravím Johna Wicka a Punishera :D). Sice nevím proč, ale asi pro ně mám slabost. Když dojde tedy na akcičku, tak v pohodě, dočkáme se i pár momentů plné brutality (scéna s harpunou bezkonkurenčně drží prvenství). Závěrečná napínavá epizodka za zajímavých vnějších podmínek (ta bouře tomu dodala na efektnosti) skvělá, jen je škoda, že tak krátká (i tak ale v porovnání se závěrečným zúčtováním v Bauhausu z jedničky malinko slabší). Nic světoborného, ale zase jsem se královsky bavil. A o to jde přeci, ne ? Za mě dávám 7,5/10 ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Z odposlechu rozhovoru režiséra se scénáristou...... ,,Rejžooooo, sehnal jsem do filmu Arlovskiho s Cerronem, však víš, ty UFC profi fightery, tak je tam nějak skvěle zakomponujeme, ne?" ,,Jasně Wenku, jasně. Ten Arlovski bude na začátku sedět ve vlaku a potká se tam s Washingtonem a..." ,,A bude brutální bitka, že jo rejžo?" ,,Ses posral, Wenku? Dostane jednu a potáhne zpátky do běloruska nebo z jaký je prdele. Přece nějakej bejvalej UFC KFC šampion nemůže nabídnout dobrou akční scénu s božským Washingtonem. Kdepak, jak říkám, jednu schytá a hned padne jak podťatej, beztak jsem o něm slyšel, že je celkem sklenka, tak to bude autistický!" ,,Rejžo, říká se autentický a proč jsme teda obsazovali bejvalýho šampiona, když dostane tolik prostoru, jako kdejaká bezejmená nula z ulice?" ,,Proč? Protože můžu, pyčo!" ,,Mno dobrá rejžo a co Cerrone?" ,,Ten holohlavej vychrt? Vypadá jak fetka, bude hrát feťáka a s Washingtonem se ani nepotká, mrdám ho do huby." ,,Ale rejžo !! Je to jeden z nejlepších zápasníků, má nejvíc výher v historii UFC. Ten chlap tam musí mít fight." ,,Vyhrál v tom UFC titul, Wenku?" ,,Ne, ale bojoval o něj a....." ,,A dostal přes píču, když nevyhrál, Mrdám ho do huby, dostane fight s babou. S nějakou starší spíš už blízko k důchodu a předvede poloviční hovno." ,,Tvl rejžo, když to vidíš takhle, nemám rovnou ten scénář přepsat celej? Washington místo brutálních bitek může napravovat negra z ulice, všechny vyřídit s jednou rukou v prdeli a úplně sám roznýst speciální komando na sračky, pokud možno během hurikánu, orkánu, nebo jiný zkurvený bouře, ne?" ,,Hmmmmmm, Wenku to je vono, tak to napiš a já to natočím. To bude námrd!!" ,,Rejžo, já to myslel ironicky!! Bude to píčovina!" ,,Tak prrrrrrrrr, Wenku, jááááá jsem tady rejžisér, jáááá natočil jedničku a jestli mi to vlezlo do hlavy, je čistě moje věc! Přepiš to jak si řek nebo si hledej práci venku, Wenku!!" ,,Ale, Antoine...takhle pojebeme odkaz jedničky a...." ,,Tak bude to, ty "negře"?! Buď rád, že to píšeš ty vápenko zasraná." ,,Oukej, Fuquo, já Tě varoval. Tak jak chceš!!" No a co já bych k tomu dodala? Wenk měl pravdu, byla to píčovina, neměl si nechat kecat do scénáře. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Denzel Washington chcel, aby bojové scény, ktorých sa zúčastnil, boli čo najrealistickejšie. Preto priviedli priviedli Tyrona Woodleyho, amerického majstra zmiešaných bojových umení, aby Denzela vycvičil pre jeho bojové scény. (Arsenal83)
  • Během natáčení byli zraněni dva členové ochranky. (Tomas_TM)
  • Když McCall (Denzel Washington) přijíždí do opuštěného městečka na závěrečnou konfrontaci, je možné si všimnout, že nefunguje tachometr. (Guilemot)

Související novinky

Denzel Washington vs. sériový vrah

Denzel Washington vs. sériový vrah

14.03.2019

Oscarový herec Denzel Washington (Training Day) se upsal novému krimi thrilleru Little Things od režiséra Johna Lee Hancocka (Zrození šampióna). Děj vypráví o unaveném venkovském šerifovi s temnou… (více)

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama