Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jung Sung-seok (Dong-wook Kim) pochází z bohaté rodiny, ale aby získal svou část dědictví, musí splnit otcovu podmínku – oženit se. U ženy, která se mu líbí, svobodné matky s malým synkem, zatím úspěch nemá, a tak to zkouší jinde. Na rande na slepo se seznámí s bývalou běžkyní Park Hae-joo (Sung-hee Ko), kterou zase tlačí do manželství její matka a tři bratři. Proto se dohodnou, že se na tři roky vezmou a pak rozvedou. Během svatebních příprav se však objeví nečekané komplikace a jejich skvěle promyšlený plán se začne hroutit. (LangiJ)

(více)

Recenze (2)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Pozitiva: Líbí se mi, jak to skončí - zajímavě. Líbí se mi ústřední dvojice a je příjemné opět vidět Kim Dong-wook. Negativa: Překombinované. Příliš mnoho motivů a postav. Méně by bylo více. Nebo větší nadhled. Nicméně jako celek tento příběh dvojice, která se dohodne na fejkovém manželství, aby dosáhla svého, vůbec není zlý. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Jsem z toho trošku v rozpacích. Romantickou komedii si tedy představuju jinak, spíš bych to nazvala neromantickým filmem, protože humoru aby tam člověk pohledal a mezi hlavní dvojkou žádná chemie nefunguje. Ona v tom filmu vlastně moc nefunguje mezi nikým. Chvíli mi trvalo, než jsem přijala, jak scénáristé příběh vystavěli. Nedá se mu upřít zajímavě vyřešený konec, ale jinak mohli trochu ubrat - nové postavy se objevují jedna za druhou a ze začátku to bylo celkem nepřehledný. ()

Reklama

Reklama