Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesnici po léta sužují démoni s nadlidskou silou, takže se jim nikdo nemůže postavit v boji a vesničané jim musí platit vysoké daně. Když řeka přinese v košíku novorozeného chlapce, starosta se ho ujme jako vlastního syna. Chlapec Maru (Joseph Vijay) vyroste a stane se z něj silný muž. Dokáže se právě on postavit démonům, proradnému generálovi Jalatharanganovi (Sudeep) a čarodějnické královně Yavanaraani (Sridevi)? (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Letajíci bojovnik jako vážně ne tohle se mi fakt nelíbilo snaha záběru v akci taky ne a příběh nezaujal a ty jména některé mazec. Celé to je prostě zvláštní, aspoň dali všechno do tance. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Musel to být příšerně drahý film, aspoň podle výpravy. Bohužel, děj je strašně zmatený. Nejotravnější je tam vysvětlování, co a proč se stalo - to bylo vždycky tak zmatlané, že to působilo až parodicky. K tomu nahrávaly i přehnané herecké výkony plné šklebení a přehrávání. Nepovedly se ani některé triky - ten pták byl navíc v ději úplně zbytečný. Hlavní hrdina je osudově zamilovaný do své lásky z dětství, přitom hází očkem klidně i po skřítce. Je tam příliš mnoho motivů a různých postaviček a příšerek, které v ději vlastně jen překážejí. Hlavní záporák (Kiccha Sudeepa) dostal jen minimum prostoru, což je škoda, protože on démonické zlouny zahrát umí._____ Sridevi předvedla nádherně okaté oči (byl to trik nebo k tomu stačilo jen líčení?) a jednu slušně provedenou saxaninu ručku. ____ Hezká vykrádačka Nekonečného příběhu při setkání se moudrým prastarým. SHRNUTÍ: Plaváčkové mívají těžké, ale zároveň velké osudy. Škoda, že tenhle se ocitl v přeplácaném mišmaši. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Je to prostě indické až na půdu, ale docela hezky se na to koukalo. Škoda, že hlavní hrdina byl jeliman na ntou. Příběh nebyl úplně marný, jen trochu nedotažený a spousta zbytečné vaty. Za mne 55%. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

(pozor, obsahuje spoiler) Rozverná taškařice s fantasy prvky zprostředkovává náhled do cizí kultury, na jejíž pravidla si již pomalu začínám zvykat, byť obecné principy jsou stejné jako na západním okraji indokeltského areálu. Během jediného mrknutí oka se tu přehraje bláznivá komedie s praštěnými grimasami, osudové drama odvety beroucí se fatalisticky vážně, barvami sršící muzikál i efekty přeplácané fantasy v divadelním aranžmá. Až potud vše funguje relativně bez problémů, dokážete-li se naladit na tu správnou vlnu, výsledek však sráží nesympatický hlavní hrdina, který je i na poměry indických suverénů nezaslouženě arogantní, a citelně chybějící protihráč, neboť zlá královna vlastně za nic nemůže a intrikářský generál je poražen rychleji, než vstoupil na scénu. Je také škoda několika neuzavřených dějových linek, které jsou odbyty finální, nic nevysvětlující korunovací. Celkově však musím smeknout před umem tvůrců, kteří dokázali vše popsané ukočírovat do jediného, přihlouple a přehnaně fungujícího snímku. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama