Reklama

Reklama

Monkey King: Hero Is Back

  • Čína Xi you ji zhi da sheng gui lai (více)
Trailer 1

Recenze (7)

Marius 

všechny recenze uživatele

Alebo čo predchádzalo ceste na západ. Nádherná animácia a prekrásne vytvorené prostredie verzus nepríliš originálny príbeh a kašlanie na (západného) diváka, ktorému chýba predporozumenie príbehu znalosťou Cesty na západ. U mňa 8/10 ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Malý mnich Liuer se při útoku horských trolů ztratí a nevědomky se mu podaří osvobodit Opičího krále (Sun Wukong / Opičák Sun), který byl 500 let uvězněn pod horou Pěti prvků. Tato animovaná verze ještě představí Čuníka, ale nejde o klasické zpracování Putování na západ, protože chybí Písek a Tripitaka. V anglicky dabované verzi, která měla premiéru v amerických kinech 29. července 2016, namluvil hlavního hrdinu Sun Wu-kchunga Jackie Chan. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Niežeby to nebolo zaujímavé, ale je to nesympatické. Opičí kráľ je aj pre mňa pojem a to hlavne vďaka kultovému seriálu z roku 1986. Táto animačne nedotiahnutá freska, ale toho čo mi dal seriál a svojím spôsobom aj celovečerkáky z rovnako čínskej produkcie ( 2013 - 2017 ), rozhodne nedosahuje. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opičí král je prostě legenda, kterou jsem si dávno zamiloval a kterou budu mít rád. Nevěřil jsem příliš čínské animaci, ale musím říct, že tentokrát jsem byl více jak překvapen. Tahle animace je výtečná a příběh je správně vtipný a nařachaný, že sem s e prostě bavil a vrátil jsem se do dětských let, kdy jsem legendu skutečně žral. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušná animácia a slušný príbeh na animovaný počin z Číny, ale na druhú stranu žiadna extra trieda, krátke a nevyužité. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Monkey King, tak i čínská legendární mýtická postava se dočkala svého animáku. Na první pohled je jasné, že se divák žádného krásného vizuálu hollywoodského střihu nedočká. Překvapivě, i když mi to zprvu vadilo, postupem času jsem si zvykl a ke konci si to dokonce i užíval. Prostý děj o malém chlapci, velkém hrdinství, to vše zabalené do dobrodružného balíčku. Pro malé děti určitě fajn a pro dospělé, pokud se dokážou správně naladit tak vlastně taky. ()

Reklama

Reklama