Reklama

Reklama

VOD (1)

Napínavý snímek od "krále hororu" Jasona Bluma pojednává o nebezpečích digitálního věku a rizicích, která podstupujeme, když své životy zveřejňujeme na internetu. Děj se točí kolem úspěšného youtubera Garretta (Keiynan Lonsdale) a jeho posedlé fanynky, z níž se stane fanatická stalkerka (Ema Horvathová), která se nezastaví před ničím, aby se ke Garettovi přiblížila. (HBO Europe)

(více)

Recenze (39)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Thriller o jednej peknej, no totálne vyšinutej pizde, ktorá sa nevedela zmieriť s tým, že ju jej platonická láska po vzťahu na jednu noc poslala do prdele, a tak sa rozhodla urobiť mu zo života peklo. Dokonca sa chudák musel pred ňou ukrývať, no tak či tak si ho našla, takže záverečná konfrontácia je aspoň trochu napínavá. Aspoň na rozdiel od prvej polovice filmu, ktorá je k smrti nudná. Dá sa to ináč bez problémov pozrieť, nie je to ani ničím urážajúce. Herci sú sympatickí a nakrútené je to pekne. Len znova sa to zbytočne pokladá za horor. Čo je v tom filme, dokopy jedna, dve vraždy? Najskôr to tvorcovia chceli venovať širšiemu publiku, takže sa to drží pri zemi, čo je škoda. Do týždňa zabudnem. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Internet je miestom, kde narazíte na mnoho rôznorodých charakterov. O tom sa presvedčí aj Garrett (Keiynan Lonsdale), ktorý je úspešným YouTuberom. Má milióny fanúšikov a to sa mu stane osudným, keď sa jedna z jeho fanúšičiek snaží získať jeho pozornosť za každú cenu a pred ničím sa nezastaví. - Tento moderný hororový subžáner fakt môžem, ale toto je velmi otravne natočené a postavy sú úplne nesympatické. Ja osobne PC hry už dlhé roky nehrám, ale asi nikdy nepochopím, ako sa niekto môže pozerať na iného človeka, ako hrá nejakú hru. Veď keď už tak si zahrám ja sám, nie? Ako horor to vôbec nefunguje a som z toho sklamaný hlavne preto, že Glennov Gersov minulý horor sa mi celkom páčil a toto bol výrazný krok dozadu. + herec z Outcast a The Belko Experiment + herečka z Ouija: Origin of Evil a Bedeviled ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Malá holka jako nezastavitelný a nepřemožitelný zabiják? To už je moc! Něco tak hloupého nemůže ocenit ani generace, kterou odkojil Youtube. Divák, který nemá ponětí, kolik dementů exhibuje podobným způsobem na internetu, bude kroutit hlavou o to víc. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Měsíc zdarma HBO, náš milovaný zákazníku - tak ten mi byl čert dlužen, kurva drát! Hledím na neskutečné kujebákoviny, zatímco televizní balík sportovních kanalizací leniví a torrenty se z nudy homosexuálně bratří peer-to-peer. No nic. Lajkšérfolou nesledujte, přátelé. Je to srajda. S ústředním kreténem, kterému byste po deseti vteřinách rádi zatli tipec, vypnuli modem kladivem a zrušili účet u nebeského broadcastera. Jediné plus je Horvathka, vcelku talentovaná herka v rozjezdu, se kterou si snad ještě užijeme legraci. Až ji obsadí do něčeho normálního, co bude režírovat nedebil. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém hlavní roli hraje velmi úspěšný youtuber a jeho fanatická fanynka, která ho chce získat za každou cenu a nevadí jí jít ani přes mrtvoly. Překvapivě dobré na to, jaké to má zdejší hodnocení. Mně se to docela líbilo. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

S hororom nemá Like.Share.Follow absolútne nič spoločné. V najlepšom prípade možno snímku označiť za jednoduchý thriller s celkom slušným námetom, ale neuveriteľne amatérskym spracovaním, z ktorého snáď vyčnieva iba psychopatická Ema Horvath. Horko-ťažko dopozerané a pokiaľ sa nechcete mučiť céčkovým projektom plným príšerných hercov, určite sa tomuto filmu oblúkom vyhnite. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

TyTrubko, po tomhle cyber napínáku jsem se orosil. Po všech těch kyberšikanách tahle historka s kozatou hysterkou z kyberprostoru má políčeno na ebony květákového youtubera, který zaplatí daň za svoji internetovou slávu. Pokud nemáte rádi tuberácké blby, kteří by bez internetů pošli na dávivý kašel, tím líp. Samozřejmě, že ani Garrettovi nelze fandit, když jeho ego dostane náraz. Fajn je, že ten týpek i po stalkingu pořád streamoval. Keiynan Lonsdale byl skutečně určen k fyzické likvidaci. Slizké youtublbce vůbec nesleduji, dovedu si ale představit, že něco takového, jako je Garrett, zvesela brázdí internet a má to sledovanost. Daleko lepší bylo sledovat posedlou a fanatickou šílenku, která si nechtěla připustit, že po jedné vášnivé noci jejich vztah nemá budoucnost. Jen těžko se věří, že Ema Horvath touto rolí debutuje. Prostě solidní kreace. A dál už jen mírný nadprůměr. Film moc nelze označit za horor, nedosáhne těch správných proporcí. Coby thriller funguje obstojně. Krve se přímo nebojí, ovšem čekejte jen malou porci gore. Objeví se i záhadná minulost psychicky narušené šílenky. Film určitě mohl mít lepší gradaci. Finále v lesní chatě není nejhorší. Poslední scéna filmu je veselá. Celkově je ale film pořád jen tuctovou kyber záležitostí, režijně zploštěnou do televizních proporcí, která v divákovi tolik nerezonuje. Je to i tím, že režisér Glenn Gers dlouhou dobu nic nerežíroval a hned se vrhl na fenomén doby, který v době svého posledního režijního zápichu, ještě tolik nebujel. Takový malý lajk, byť bytostně nenávidím tohle označení, tomuhle kousku ovšem můžu dát. Zdejší hodnocení je až příliš příkré. 6/10 ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Za vlasy pritiahnutý thriller, ktorý si len ťažko nájde cieľovú divácku skupinu. Obávaným killerom tu je jedna síce proporčne obdarená, no inak útla brunetka, ktorej špliecha na maják a poradiť si s ňou akosi nedokáže polícia ani miestni borci, majúci voči nej fyzickú prevahu a presilu. Like.Share.Follow zjavne poukazuje na nebezpečenstvo anonymného virtuálneho sveta a varuje pred fiktívnymi internetovými priateľstvami, táto výchovná stránka filmu však nemá žiadnu razanciu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak hodina je o ničem. On je známej youtuber, ona pošahaná fanynka a tak to nějak řešej. Cílovka pro tenhle film je jasná, takže mě ani nepřekvapuje, že mě to moc nebavilo. V závěrečné půlhodince dojde na nějakou konfontaci, která sice není bůhvíjaká, ale aspoň se začalo něco dít. herecky průměr a jediné, co vyloženě pobaví, je samotný závěr. 30% ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ono, ja tak mám rád ten pocit, keď si v priebehu pár dní pozriem niekoľko dobrých filmov a následne príde na rad nejaký odpad, ktorý nie je ani len trochu zmyselný. Natáčanie videí na sociálnej video-stránke YouTube je dnes veľmi aktuálne, a tak je viac než zrejmé, že sa nájde nejaký imbecil ktorý natočí film o tzv. YouTuberoch (resp. ľuďoch, ktorí aktívne zdieľajú svoje videá na YouTube). A ono to, dámy a páni, dokonca nie je nejaký bezduchý dokument "Najsledovanejší", ale horor. O stalkingu (Disturbia, I am not a serial killer, Sorority row). Odborné filozofovanie ale nechajme bokom, ja idem hodnotiť. Hlavnou postavou príbehu je úspešný mladík Garrett, ktorý má na YouTube niečo cez 2 miliónov fanúšikov / odberateľov. Toho si nájde jeho veľká fanúšička pod prezývkou "fangirl", stretne sa s ním a zamiluje sa. Tá ale vidí, že Garrett naviazal očný kontakt s nejakým dievčaťom a tak ju... áno, v skratke psychicky narušená dievčina začne obťažovať nejakého arogantného, namysleného fagana a začne zabíjať každého, kto sa k nemu len priblíži. Vsadím sa, že scenár písal nejaký zaostalý dementný človek (pretože logické je kľaknúť si na kolená a začať sa modliť k Bohovi, keď je predo mnou šialený psychopat so sekerou), postavy odpornejšie snáď ani nemôžu byť, ich charakteristika a príbeh nula bodov. Herecké výkony sú strašné, Keiynan nesympatický, Ema vhodná do amatérskeho porno videa, zakončenie trápne a klišoidné. Z toho všetkého si ani neuvedomujem, či tam hrala nejaká hudba (a keď áno, tak bola úplne hrozná a nevýrazná) a povedzme si rovno: nebolo tam zaujímavé vôbec, ale vôbec nič. Aspoň sa ten film nebral tak sakramentsky vážne a Ema mala celkom fajn výstrih. odpad! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Like.Share.Follow.“ si sice bere docela zajímavé a v současné době aktuální téma, tedy stalking a nebezpečí moderních komunikačních technologií a sociálních sítí, ale podává to tak neskutečně nudným způsobem, že se na to skoro nedá koukat. Hlavní hrdina má být nablýskaný, všechno je vlastně hezké, nikde žádný pořádný hnus. Takhle si film na dané téma prostě nepředstavuju. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zrůdnost sociálních sítí se ukazuje v plné míře, ještě že je nepoužívám a nebo jen zřídka. To je dnešní zkáza lidí furt čumět do mobilů a všechno hned sdílet. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vzít to do ruky někdo jiný, tak by to snad i nějak vypadalo, takhle se z toho stala lehce zapomenutelná záležitost s blbým scénářem. Žádná z postav zde totiž není uvěřitelně napsaná, hlavně teda ten youtuber a jeho šílená fanynka. Navíc ta fanynka jsem čekal, že bude šílenější, že se nějak víc projeví, jak moc je tím youtuberem posedlá a že o něm a jeho soukromí ví naprosto všechno, ale ne... S hororem to nemá absolutně nic společného, navíc celá hodina je spíš drama a až v poslední půl hodině to teprv začne být thriller (a to ne zrovna dobrý). Jako dívat se na to dá, a i když je to celé strašně hloupé, nepromyšlené, lehce odhadnutelné (včetně konce) a plné nelogičností, je tam pár (nechápu proč) napínavých momentů. Na víc jak 2* to ale rozhodně není. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Rozhodně si to nezaslouží tak nízké hodnocení jako to má. Viděl jsem daleko horší filmy než tohle. Jinak horor moc nečekejte 90 procent filmu je o chlápkovi co je věčně na netu a hraje tam s někým hry (fanoušci této´´ zábavy,, si přihoďte libovolný počet hvězdiček) nebo dělá jakoby vtipné videa a cca 10 procent filmu přinese rozuzlení. Hvězda dole za toho jeho kamaráda co vypadal jak Ed Sheeran a iq vypadalo,že má menší než placatý kámen P.s. je sice pěkné, že měl sledovanost 2 miliony,ale když potřeboval pomoct pomohla mu jen jedna cáklá kráva (navíc místo, aby zavolala policii radši dojela autem co by jako zmohla proti ženské s sekyrou) . 60 procent P.p.s. prej od krále hororů co se to tady potí za sračky Psychor se na tom nijak nepodílel pokus o vtip :-) ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Obskurní hororová omylem-humoreska o youtuberovi, kterého honí jeho stalkerka. Herecká neschopnost a extrémní iracionalita & nelogičnost děje jsou takřka na úrovni Slendermana. Exkvizitní zábava pro všechny gurmány, co milují amatérský připitomělý bubákoviny! ()

Související novinky

Seriálový Pán prstenů vítá další posilu

Seriálový Pán prstenů vítá další posilu

11.12.2019

Jen pár dní zbývá do premiéry dalšího velkého fantasy seriálu Zaklínač od Netflixu. Tím však souboj o „novou Hru o trůny“ zdaleka nekončí. V rámci pár let totiž dorazí hned dva velké konkurenční… (více)

Reklama

Reklama