Reklama

Reklama

Velké přání

  • Mexiko Día de Muertos (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

V mexickém městečku Santa Clara žije šestnáctiletá Salma, která nikdy nepotkala svoje biologické rodiče. Vždycky jen ode všech slyšela, že ji opustili. Salma se celý svůj život snaží najít jakékoliv informace ohledně identity rodičů, což se jí stále nedaří… Až do doby, než najde zvláštní knihu plnou příběhů z historie města Santa Clara. Díky knize se Salma vydává za dobrodružstvím, ke kterému se připojují i její udatní přátelé Jorge a Pedro. Najde Salma všechny indicie odkazující k rodinné minulosti, aby se konečně mohla setkat se svými rodiči a splnit si tak svoje velké přání? (Fénix Distribution)

(více)

Recenze (12)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie zlé, ale mám rád vtipnejšie rozprávky, no a táto navyše nemalá dokonalú animáciu, všetko je tu modré až ľadové, akoby v celom prostredí bola vložená hmla. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Animacia posobila trochu ako druhy draft a nie konecny produkt a pribeh bol trochu skratkovity. Ale bolo to farebne a ubehlo to a nenudila som sa ani chvilu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Typicky mexická téma - záhrobie, kostlivci a vyvolávanie mŕtvych - je fajn, aj keď mierne šialená. 3D animácia tiež ujde, síce nepôsobí extra sympaticky, ale je dostatočne premakaná. Hlavná hrdinka má na rozdiel od amerických či európskych animákov výrazné ženské krivky a vrtí zadkom, neviem, či práve toto je určené pre deti, ale dospeláci si asi sťažovať nebudú. Jediný výrazne nepodarený prvok je iba humor, ktorý vôbec neboduje a je pôsobí občas až trápne. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nejprve zajímavosti tenhle animák vznikl už v roce 2004 , ale tvůrci neměly dostatek rozpočtu tak to odkládaly. V roce 2007 si Pixar registroval Coco , který v roce 2017 vznikl a tím pádem nemohlo vzniknout tohle jelikož by to konkurence zničila a proto tento animák vznikl až nyní. Jinak k ději začátek je v podstatě jako Kniha Života a Coco holka se chce potkat se svými mrtvými rodiči , které nepoznala nějakým způsobem se dostane do země mrtvých tam se to zvrtne. Od půlky je zásadní problém v tom , že je to moc Op animák holka zde kouzlí na počkání i bez knihy, létají zde jakési ztracené duše pak zde létá vlak, řeší se zde zbavení moci smrtky a už se tam řeší moc věcí naráz. Problém je i v sympatických postavách kromě té holky zde nikdo není což je škoda . 60 procent ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celkom solídny a jednoduchý animák z Mexika, ktorý je založený na bohatej tradícii uctievaní mŕtvych. Pekné a farebné, dej však miestami až príliš zjednodušený – neboli využité všetky potenciály danej koncepcii (hlavne vo svete duchov). Ďalej postrácam dominantnejšie postavy (dvojica bratov nie je zlá, ale neustále šaškovanie jedného z nich zbytočne kazí väčšinu scén). Celkovo „Veľké želanie“ dobre zapadá do koncepcie dušičiek (prípadne Halloween) a so svojim spôsobom sa snaží pripomenúť dôležitosť týchto dní – aby sme (aspoň) v tomto období nezabudli myslieť na tých, ktorý už nie medzi nami. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Film na motívy Coco, ale oveľa, oveľa slabší po všetkých stránkach. Nebolo to úplne utrpenie pozerať, ale nebavilo ma to. A myslím, že to ani deti neocenili. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento animák je akousi veľmi nevydarenou napodobeninou slávnej rozprávky Coco, ktorému to samozrejme nesiaha ani po členky. Strašný vizuál, nudná dejová linka, slabé hudobné prevedenie a ani tie postavičky neboli nejaké zaujímavé. Akože dosť som sa nudil, a to mám celkom rád tieto novodobé animáky. Bolo tu značne cítiť nižší rozpočet. 35 % ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Animáky mám rád a byl jsem mile překvapen, že i v Mexiku a Číně ( Medvídci ) mimo klasik USA umí. Trošku sice takové malé mexické Ledové království, ovšem příjemné pokoukání a nejen pro děti. ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Vizuálne veľmi pekne spravený animovaný film, avšak dejovo dosť chaotický a vcelku preplácaný. Za grafiku by si to zaslúžilo možno aj plný počet, ale vtipu tu bolo pomenej a aj keď myšlienka vonkoncom nebola zlá, dejová stránka ma príliš nenadchla. Rozprávka na jedno pozretie. ()

Reklama

Reklama