Reklama

Reklama

Hooked

Trailer

Recenze (5)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

ano, pane aramis, je to o gayích, takže pokud jste homofob, tak nedoporučuji 😘 // ze začátku mi připadalo, že sleduju takovou light komedii, ale celkem se z toho stane brutální drama. ve filmu se střídají dobří herci s těmi špatnými, někdy to vypadá jako hodně povedený indie snímek, pak jako parodie,.. nicméně mělo to pěknou myšlenku. a happy ending :) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Za mě to byl film velmi poutavý, a to nejen díky slušnému hereckému výkonu Jacka (Conor Donnally), ale též příběhem a vykreslením pravdivých vztahů v lidské společnosti. Zhruba ve dvou třech scénách mi malinko připomínal Pretty Woman, i když děj není vůbec moc pohádkový a stále zůstává ve mě. To je pro mě vždy potvrzením toho, že snímek mi něco dal a někdy se k němu zase vrátím ... A Terrance Murphy na svůj věk, kdy jeho filmová manželka by mohla být přinejmenším jeho dcera, vypadá velice zachovale a homofobní buran Aramis tomu nasadil korunu, když hodnotil svůj odpor k menšinám a ne film ... 8988 ()

zolo 

všechny recenze uživatele

Příběh by ještě šel, ale herecké výkony jsou dost podprůměrné. I když jedna výjimka se našla - psychopat v závěru filmu - tomu jsem to teda sežral i s navijákem. Hudba a celkové zpracování... no, řekněme to diplomaticky - amatérské. ()

Reklama

Reklama