Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladého Marka okouzlila starší, ale stále krásná Carissa. Netuší, že si vztahem s ní zahrává s ohněm. Carissa nikomu nedovolí, aby ji opustil... Mark Richards právě dokončil studium na střední škole a chystá se na prestižní univerzitu, kde získal stipendium. Jeho matka Tanya je na něj náležitě pyšná zejména proto, že více jak deset let žijí po smrti Markova otce sami. Tanya se o Marka extrémně bojí a hlídá každý jeho krok, aby ho ušetřila nástrah života. Do rodiny dochází přítel jejího manžela Randy, který by s Tanyou rád chodil, ale Tanya ho bere jen jako rodinného přítele a poradce. Na jeho rady, aby Markovi dala více svobody, však nedbá. Mark se jednoho dne seznámí s Carissou Kensingtonovou. Carissa je krásná žena, ale je zhruba dvakrát tak stará jako on a je bohatá vdova. Carissa je skvělou manipulátorkou a protože má na Marka zálusk jako na muže, velmi rychle dosáhne svého. Když se Tanya dozví, s kým její syn spí, je z toho v šoku a ani jedna z žen se netají svou nechutí k té druhé. Carissa si je jistá, že dokáže Marka ovládat, ale Mark to bere jen jako prázdninové dobrodružství než odjede studovat. Tanya se snaží vymanit Marka z Carissina vlivu a dohodne mu schůzku se spolužačkou Melanie. Mark si s ní dobře rozumí, ale neví, že je z dálky sleduje žárlivá Carissa. Když později Melanie nastoupí do auta, Carissa již na ni čeká a vyhrožuje jí, aby nechala Marka na pokoji, protože patří jen jí. Neváhá jí říznout nožem, aby svým slovům dodala váhu. Melanie je v šoku a následující dny nebere Markovi telefon což Mark vůbec nechápe protože si společný večer pěkně užili.

Carissa pozvala Marka k sobě domů, aby ho představila svému známému, který je Markem nadšený a nabízí mu, aby ho kontaktoval, až bude potřebovat práci. Tím je to pro Marka skončené, ale ne pro Carissu. Protože jí manipulace nevychází, omráčí Marka lahví vína a odtáhne ho do sauny, kde ho spoutá a nechá ho tam bez vody. Vyláká k sobě i Tanyu tak, že jí z Markova telefonu pošle zprávu, aby ho vyzvedla. Tanya, která na Marka zoufale čeká už dlouho, neváhá a okamžitě pro něj jede. Carissa jí také zajme a přivede k Markovi do sauny. Mark už je skoro v bezvědomí. Carissa dá Tanye pistoli s jedním nábojem a dává jí na výběr. Buď Tanya zabije Marka nebo sebe. Nevrátí se, dokud neuslyší výstřel. Tanya horečně přemýšlí jak se ze situace dostat. Vystřelí a přestírá, že se zabila. Když přijde Carissa, dojde mezi oběma ženami ke rvačce na život a na smrt. Tanya bojuje i za život svého syna a zdá se, že vyhrála. Vytáhne Marka ven, když vtom se objevuje Carissa, která to nehodlá vzdát. Naštěstí se tu objeví Randy, který už měl o Tanyu a Marka obavy a tak se je vydal hledat. Doslova v poslední vteřině před Carissiným útokem ji probodne trojzubcem, který si s sebou vzal jako zbraň a zachrání tak život Carisse i Markovi. Za pár dní je Mark zase v pořádku a společně s Melisou odjíždějí studovat. Tanya a Randy jsou také konečně spolu. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Čtyřicítky jsou jen zkušený puberťačky." Já mám pro čtyřicetileté sexy psychopatky vrozenou slabost, takže jsem si ty hrátky s Carissou celkem dokázal užít v posteli i v bazénu, ale ta sauna nebyla úplně podle mého gusta. Přes tu saunu, trapně pečující maminku i ještě trapněji nadržené puberťáky, to na mě chvílemi působilo poměrně žhavým dojmem a za to já umím několik hvězd vystříknout. Jen ten žralok měl někoho sežrat, když už se na něj vyplýtvalo tolik filmového materiálu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Fodinný film o dvou čubkách čenichajících kolem jednoho mladíka, z nichž matka mi v jistém smyslu přišla jako mnohem větší bitch než Carissa. Takové prostě jednoduché, přímočaré, ale tak pozdě v noci musí něco dávat v televizi nebo nabízet v nabídce výpůjček. Já jsem spokojen, protože jsem dostal přesně to, co jsem očekával (i když v určitých okamžicích by to mohlo být odvážnější). Výrazné plusy filmu? Bezesporu Dina Meyer a záběry z akvária. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Trojku si to zaslouží a mohlo to být o dost lepší kdyby tam nebylo celkem dost zmaťin a nedomyslených věcí. A Dina ze sebe mohla dostat taky víc a hned by film šel nahoru. ()

filipvrbik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady je špatně asi úplně všechno..Už to, že si imbecilní Mark (který má prý nastoupit na Princeton) vybere místo krásné mladé Melanie starou hnusnou rašpli Carissu (která není posedlá láskou, ale chtíčem), je hodně přitažené za vlasy. Hlavně je to ale průhledné jako pauzák, naprosto nezajímavé, nudné a tupé. Jediná normální postava je vlastně ta matka, která mu soustavně leze do telefonu a na počítač...Kupodivu jsem to ale dokoukal dokonce do konce...5% ()

John80 

všechny recenze uživatele

Staršia žena svedka mladého chlapca, ktorý sa do nej slepo zamiluje , čo sa znepaci jeho matke. Slušný Thriller 3* ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Tohle je jak děj z pornofilmu. Milfka ojede mladýho ten si najde mladší a tady se nám děj trochu mění. V pornu by dali trojku, tady jde o kejhák. Stát se to mně, bral bych raději tu trojku. Hlavně kvůli Dině. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Panička co si chce ochočit mladíka (a asi z něj mít zlatokopa) - Mladík, který chce jen summer romance (protože srdce mu stejně jde jinam). Chování občas toho kluka na tož že mu je 18 trošku vůči mamce nechápu, na začátku filmu Úpa ok, a jen si najde milenku a bez jakéhokoliv důvodu (ještě před tím než mamča pozná milenku) najednou protivný trošku nelogika, ale tak proti gustu žádný dyšpotát že ano... No dále, no ono se toho extra většinu filmu moc neděje, jen panička a chlapec dokola to spolu delaj no, on se tím trochu chlubí svému nejlepšímu kamarádovi a i maminka má napadnika on se snaží ona furt žije tím že by se na ni asi zesnulý manžel zlobil asi Teda, takže ho bere jako kámoše a spíš furt strká nos do "vztahu" svého syna (ačkoliv zde je mamina v právu). Panička má maminky dost a docela dost ji vlastně nesnáší, ale zatím to nechává bejt že jo (ta je hodná že) akorat sem tam to nějak zkouší rejt do chalánka 😄 Chalan ji víceméně řekne že práv to pro něj byla jen jaká si letní romance ale že chce na Vejšku a bla bla že jo, no ona samozřejmě něco zkusí to nevyjde a tak ho omráčí a jede se pomalu do finále... Prostě panička psychicky narušená že ano. Zbytek neřeknu, ale ono ten příběh není nějak jako složitý ani nic, ale je to k příjemnému večeru, můžete u toho dávat do kupy puzzle, hrát prší nebo cokoliv jiného, nebo se jen dívat a být na mobilu... Hodnocení 3 hvězdy, protože u obrazovky to nějak extra neudrží, ale dokoukat se dá a 65% zas takovej propadák to nebyl 🤗 a já mám rád tyhle typy filmu, ale bývají lepší 🤗 ()

Filatov 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobrý a mělo to všechno, co jsem od filmu téhle kategorie čekal. Amanda Detmer v roli matky byla stíhačka, až byla svým chováním protivná a byla opravdu "na pěst" a Dina Meyer v roli nadržené zkušené ženy, která si našla zajíčka, zahrála psychopata na jedničku. Sam Lerner v roli puberťáka byl trochu mezi nimi, takže jeho výkon nehodnotím, ale faktem je, že film opravdu není tak špatný, jak se tu píše. Ano jistě, chyby tam byly, ale tady rád přimhouřím oči. Člověk nechce furt jenom u filmů přemýšlet. Někdy stačí se jenom bavit no ne? ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Obsah opravdu vyzradí vše takže bravo nicméně shrnu to v pár větách. 18 letý kluk jednoho dne sbalí cca 40 letou ženskou, která je vdova poté co jí umřel její manžel jakýsi milionář a ona po něm zdědila barák. Takže se do ní zamiluje, ale jeho matka to neschvaluje (ne, že bych se jí divil, když měla podobně roků jako ona). Později si najde jinou mladší a chce s s ní rozejít ona ale nechce. Ideální thriller do televize a v rámci toho nadprůměr 60 procent.Tyhle thrillery mě někdy příjdou, že se dělají pásovou výrobou jen se mění herci a děj. ()

Reklama

Reklama