Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Audrey jsou spolupracovníci. Kevin je plachý a málo sebevědomý. Audrey je krásná a atraktivní. Kevin Miluje Audrey. Vyznat jí své city se Kevin rozhodne až v momentě, kdy přijímá pracovní příležitost za oceánem. Napíše jí milostný dopis a odešle ho. Ouha. Kevin se nečekaně musí vrátit zpět do své původní práce.
Jak se podaří hlavním hrdinům srovnat s milostným vyznáním a jeho následky, nám bude vyprávět děj seriálu Kevin from Work, od producentky Barbie Adler, která má na starosti i takové komediální skvosty jako Jak jsem poznal vaši matku (2005), nebo Jmenuju se Earl (2005). (geklon)

(více)

Recenze (1)

novoten 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, i přes rostoucí diváckou frustraci je mi tvůrců líto. Pilot totiž působil jako nenáročná romantická komedie se sympatickým hlavním hrdinou, kterému nevyšel jeho téměř dojemný plán. Ale právě na konci první epizody, tváří v tvář nejobávanějšímu kancelářskému trapasu, končí veškerá legrace. Z vyvolené Audrey se vyklube tuctová holka, která neví co chce, pracovník parťák Ricky je tím otravnější, čím výraznější příběhové linky dostává, a o nesnesitelné Patti snad ani nemá cenu začínat. Jediní, kteří celou mizérii dokážou ustát se ctí, jsou Brian a Roxie, kteří i ty neprůhlednější pointy servírují s bohulibým nadhledem. Druhá hvězda je v hodnocení čistě z milosti, protože občasný dobrý nápad (remake Casablancy s tématem pobřežní hlídky) dokazuje, že někde v tom bahně se nacházel zárodek příjemného sitcomu. U toho ale také zůstalo a předvídatelný konec celé sezóny dokazuje, že dál už cesta nevede. Zrušení bylo pro tuhle partu vysvobozením. ()

Reklama

Reklama