Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jsou rozhlasoví moderátoři Sonia a Nick, kteří tvoří dva naprosté protiklady, pověřeni uváděním společné talk show, jejich protichůdné přístupy k lásce a vztahům rozvíří válku pohlaví! Přestože se nezávislá žena a vzpurný starý mládenec v éteru pořád hádají, oba spojuje zklamání z předchozích vztahů, díky němuž se z nich v osobním životě stanou přátelé. Poté, co se Nick pokusí pomoci Sonie získat jejího bývalého snoubence zpět, si oba pomalu uvědomují, že jejich přátelské pouto možná přerostlo v něco víc. Když dvě rozhlasové osobnosti začnou ztrácet své citové zábrany, budou se muset rozhodnout... (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Marsik 

všechny recenze uživatele

UPC HORIZON GO - Komentář k filmu č. 2, to nás teda moc není, každopádně jooo, svými 4 hvězdičkami jsem tomu pomohl ze 49% na 50% ;-) A jsem za to rád, protože tohle bylo velmi, ale velmi příjemné překvapení, kde Kanada ukázala, že umí točit. Škoda, že šlo jen o TV film. Kdyby byl větší rozpočet, mohlo to dopadnout ještě lépe. Láska v éteru na mě působila optimisticky, ale co je hlavní - přirozeně a nevyumělkovaně. Ne jako v drtivé většině USA komedií, kde jsou všichni umělí, krásní a nepřirození. Zde to hlavní dvojici slušelo a člověk si říká, že to jsou úplně obyčejní lidé jako my všichni. Doporučuji dabing, ve filmu se hodně mluví, tak ať se nezaobíráte jen rychlým čtením titulků. 75% (with J.) ()

Reklama

Miro_CZ 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct "další předvídatelná romantická komedie, u který od začátku víte, jak to všechno dopadne". Nakonec ale celkem příjemná komedie s povětšinou svižnými a chytrými dialogy, která vám uteče ani nevíte jak. Dal bych možná i 4* za celkem sympatické hlavní hrdiny, ale až moc mi to připomínalo starší, ale o třídu lepší The Ugly Truth s hodně podobnou myšlenkou. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama