Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magického kamene japonských samurajů se zmocnil magnát, který chce s jeho pomocí převzít vládu nad světem. Aby dosáhl svého cíle, vyvolá přírodní pohromu nad největšími městy Kalifornie. Skupina elitních agentů FBI musí udělat všechno pro to, aby zkázu zastavila... Japonský samuraj Oda Nobunaga získal ve středověku mystický kámen ze sopky Fudži. Majitel tohoto kamene je schopný ovládat nadpozemské síly. Nobunagu však omámí čarodějnice Yukai, která ho přemluví, aby nadpozemským silám dal charakter ničivé zkázy. Kámen pak ovládá jeho majitel nebo někdo z pokrevních Nobunagových příbuzných. V roce 2017 se agenti FBI Cole a Mack v Los Angeles vydávají provést zátah u překupnice Kany. U nešikovného Macka se jedná o jednu z prvních terénních akcí. Když však vběhnou do skladu, kde chtějí Kanu zadržet, její obchodní partneři uprchnou. Cole se je pokusí zastavit, ovšem utečou k autu k neznámé ženě jménem Kora. Ta otevře skříňku, kterou od Kany získá a ve které je ukrytý kámen z Fudži. Spustí se zkáza nad celým městem, která bourá domy a ničí okolí. Ředitel FBI Pena nařídí okamžitě Kanu vyslechnout. Kana Coleovi prozradí, že Kora pracuje pro magnáta Bairda, který chce kámen zneužít, aby mohl ovládnout svět. Cole tomu nevěří a vydává se pátrat po Koře... (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Opravdu super film. Takříkajíc o ničem. Seděla jsem u tohoto filmu, pravda, zároveň jsem sice při tom dělala ještě něco jiného. Avšak nezjistila jsem vůbec o čem tento film je. Tak je asi o ničem. ()

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní bejkovina. Potomci samurajů, agenti fbi, čarodějnice, miliardář s choutkama na zničení světa a hlavně magický kámen ukrytý v krabičce, jenž na povel zničí cokoliv člověk chce. Tohle jsem fakt ještě nežral. ()

majec4 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi prvy krat co som si dal na podobny film pripomienku. V uputavke to vyzeralo celkom schopne. Rychlo som vsak pochopil ze tento film nebude v danom zanry nic prevratne. Hlavny agent bol ako neinteligentny deges. Akoby nevnimal co sa kolo neho deje. Obcas tam boli strasne zle sceny, bez kusku zdraveho rozumu. Efekty boli tiez slabsie. Rodinna zapletka bola strasne silena. V tomto filme nebolo vlastne nic preco by sa oplatilo dat aspon jednu hviezdu. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Sesma je brutálny stratég. Chcel vypovedať o všetkom a preto čo najrýchlejšie napchal do filmu od šogúnov, čarodejníc, roninov, FBI, skazu z hora a pipku so selfie, či Ukrajinskú modelku. Sesma do zariadil tak, že z neba šľahajúce lasere, plamene či čo, nebudú schopné vytvoriť devastačné ničenie ale ničenie na ploche 1mx1m, pričom mu uniknete aj obyčajným Chevroletom. FBI sú páni. Kvitujem, že chodia do kostola a čerpajú toľko potrebných síl, ale čo z toho, keď sa počas prestrelky dajú dokopy, keď majú plno rečí, žiaden plán, sú amatérsky a hlavný má 2, áno DVA, pištole. Nástroj skazy na čele s primitívnym zloduchom, ktorého by sa nebáli počernejší obyvatelia niektorých častí Slovenska, je nástrojom deštrukcie divákovej mysle, ktorý pri pozeraní nemôže pri klinickom obraze svojho zdravia rozumieť čo sa tam deje. (videné 23.01.2020, Dajto archív) ()

vw.cobra odpad!

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem viděl jméno Corin Nemec, bylo mi jasné, že to nebude žádný zázrak. Ale že to bude až taková zoufalost, to jsem netušil. Nikdy více. ()

Reklama

Reklama