Reklama

Reklama

The Night Delivery

Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2017, 15 min

Režie:

Scott O'Hara

Scénář:

Scott O'Hara
(další profese)

Obsahy(1)

Traja pracovníci donáškovej služby prichádzajú do vzdialeného sídla. Pri práci sa chystajú okradnúť starého muža, ktorý dom vlastní, ale netušia, že na nich čaká nepríjemné prekvapenie. (Marceloo)

Recenze (4)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Traja pracovníci donáškovej služby prichádzajú do vzdialeného sídla. Pri práci sa chystajú okradnúť starého muža, ktorý dom vlastní, ale netušia, že na nich čaká nepríjemné prekvapenie. - Velmi pekne natočený horor s profesionálnym technickým spracovaním, ktorý by ale podla mňa lepšie fungoval v celovečernej forme, pretože týchto necelých 15 minút bolo na oboznámenie sa s temnou mytológiou docela málo. Atmosféra je dosť hustá, ale chýbalo mi poriadne gore, ktoré by sa sem nesmierne hodilo. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z donáškové služby se rázem stává služba odnášková. Jenže krást se nevyplácí a už vůbec né v tomhle sídle. Temné síly téhle trojici nedarují nic zadarmo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Krást se nevyplácí, nebo to s vámi nedopadne dobře! O tom se ostatně přesvědčí naše trojice již od prvního pohledu grázlíků v jednom starém baráku. Mělo to určitě ze začátku velmi zajímavou atmosféru a ani samotný „démonický tvor“ nevypadal vůbec špatně, ale přišlo mi, že ke konci tomu začala docházet šťáva. Očekával jsem nějaký slušný masakr, ale přišlo mi to takové „ojebané“. Průměr nic víc. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sotva priemerný kraťas, čo však stojí za zmienku je fakt že akonáhle pridá žiadosť o film (teda respektíve postrádam zde) marceloo či SOLOM. v momente sa film objaví aj s ich obsahom, ak to pridá iný užívateľ pridá ho čsfd prirodzene bez popisu dotyčného užívateľa, aby sa títo rímsky bohovia tunajšej databázy necítili ohrozený :-D...občas to má chuť človek skrátka zabaliť. ()

Reklama

Reklama