Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Hra o všechno je rovnako tupá ako John Wick. Tu mohol byť hlavnou hviezdou kľudne Steven Seagal. Navyše akčné scény strašne smrdia nacvičenosťou. Sme si nacvičili, že ťa fláknu do žeber, tak sa mi nezabudni bokom vytočiť na kameru. A teraz ťa budem škrtiť, ale neboj, je to len akože, takže tie ruky úplne nezovriem, fakt neboj. Najväčšou hviezdou filmu je bodná rana. Chvíľu strašne bolí a krváca, potom sa úplne vytratí, aby sa znova ozvala v najmenej vhodnú chvíľu, aby následne majiteľa nakopla k veľkému výkonu. Veľký kandidát na najblbší film roka a zvrhlá oslava všetkého špatného, čo nám v akčných filmoch priniesli roky 90-te. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I LIKE MY FACE. IT'S WORK OF ART." ---------- Ešte so začiatkom druhej polovice som si tak sám pre seba hovoril, že Jamie Foxx a geniálne Las Vegas mi bude stačiť. Nestačí. Akčné scény sú až bolestivo slabé. Scenár má síce množstvo zvratov, ale je tak klišéovitý, že to snáď nie je ani možné. O nelogickostiach je zbytočné vôbec hovoriť. A vlastne, celá rodinka s matkou aj so synom versus profesionálna obávaná kriminálna organizácia, prečo nie.... Jedinú radosť mi dokázalo priniesť iba to červené "Ztko". Neviem ani, za čo sú vlastne tie dve hviezdy. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z remaku mam rovnake pocity ako z originalu. Skvela akcia vs. imbecilne prekombinovany dej s otravnymi postavami, ktore som komplet do jedneho neznasal a prial im smrt. Najotravnejsi bol hlavny zaporak a agentka, ktora sa vzdy objavila v nevhodny cas. No ale aspon ze bitky su fakt fajnove. Sice dynamickejsie zostrihane ale stale celkom prehladne a pôsobia dost drsne a kontaktne. Choreografia je taky ten sucasny Bourneovsky realizmus s kravou mangom a dalsim ovocim. Dockame sa aj cool nahanacky a nejakej tej R-kovej prestrelky. Vysledok je pre mna priemer, ale vdaka akcii sa to raz oplati vidiet. Najmä v dnesnej dobe, ked su akcniaky nedostatkovy tovar. Dufam ale, ze nabuduce bude mat schopny reziser Baran bo Odar lepsiu ruku pri vybere scenara. 5/10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Sleepless je opravdu záživná, zatraceně svižná akční krimi jízda, které lze v rámci žánru skutečně jen stěží co vytknout. Především její spád je naprosto parádní, prakticky hned od úvodních titulků nabere film strhující tempo, které nepoleví po celou dobu snad ani na minutu a vydrží vážně až do závěrečného finále. Zápletka je nenudící, na jednu stranu pak sice může působit všednějším dojmem, přesto ale na druhou stranu nabízí zároveň i několik výrazných zvratů, prakticky pořád se něco děje, akce je též dostatek a je zábavně zpracovaná, a to jak po choreografické stránce, tak je i fajn nasnímaná a docela nekompromisní, což já moc rád. Prostředí kasina, respektive celé té budovy, kde se většina filmu odehrává, nabízí mnoho možností k různým eskapádám, čehož tvůrci též dokázali využít, funguje tu ale i atmosféra, v rámci možností i emoce, a chvílemi nechybí ani napětí, takže opakuji, těžko tu něco zásadnějšího vytknout. A to jsem ještě nezmínil jednotlivé postavy a především jejich herecké představitele, což patří v podstatě vůbec k tomu nejlepšímu na celém tomto snímku. Postavy jsou totiž skutečně výrazné, ale i zajímavé, no a casting též potěší, osvědčený Foxx nezklame, Monaghan se její neúprosná policistka dá lehce uvěřit, a záporáci Mulroney a hlavně McNairy jsou parádní, ti mě kluci bavili asi nejvíc. Tudíž za mě v rámci žánru akčního krimi naprostá spokojenost, jednoduše sice nenáročná, nicméně vážně zábavná podívaná. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Njn, to se dalo čekat. Bez korupce není akce. Ovšem taky se za ni musí samozřejmě zaplatit. Je to dvousečná zbraň. Velká škoda, že je tady všechno tak předvídatelné a bohužel tuctové. Klasická béčková zábava, nic jiného to totiž není a ani nebude.Slušně to odsejpalo, to zase jako jo. Je tu plno zajímavých herců. Prostě taková jednohubka na zabitít jednoho deštivého odpoledne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama