Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zamilovaný pár (April Pearson a Karl Davies) si chce užít romantickou dovolenou v domu uprostřed opuštěné krajiny. Již před svým příjezdem ale nabydou pocitu, že je někdo sleduje. Brzy se oprávněně začnou bát, že v domě nejsou sami. (torture666)

Recenze (26)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Řemeslne vcelku "oukej" vyvedená jednohubka. Twist v polovičce stopáže je sám o sobě docela fajn, průšvih ovšem je, že po něm se to až do samotného konce vyvíjí v naprosto očekávaných mantinelech. Zkrátka jakmile jsou odhaleny karty, tak už film nemá čím překvapit. Dumání nad chováním hlavní postavy pak může přinést nejeden otazník, který může vést ke snížení hvězdičkového hodnocení. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Rozhodne lepšie ako posledný nudný "Caught". Jamie síce nenakrúca horory za silný rozpočet, ale čo sa týka príbehu či scenára, nikdy to nie je úplne blbé. Z tohto ťaží aj Fractured. Začína sa to ako road movie o sympatickom páriku na cestách. Keď však dorazia do výletného domčeka, majú čoraz viac pocit, že ich niekto sleduje. Takže to pokračuje celkom atmosférickým home invasion. Výsledok je napokon ešte viac prekvapivý, ako sa spočiatku zdalo. Ťažisko hororu je najmä jeho retrospektívna forma vyrozprávania celého príbehu, ktorá stojí na jednom jedinom zvrate. Ten je našťastie dostatočne funkčný na to, aby si udržal moju pozornosť, takže na jedno pozretie zaujímavá vec. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Navždy je dlhá doba.“ Zaujímavé. Ako ma to zo začiatku vôbec nebavilo a bolo to lacné (nielen vizuálne), o to viac ma to potom zaujalo. V polovici triviálneho duchárskeho príbehu to totiž tvorcovia prekvapivo celé reštartovali, vrátili sa v čase a ukázal, že sme celý čas v skutočnosti sledovali úplne iný hororový pod-žáner. Plus mínus delene krát fajn hororový priemer, ktorým nič nepokazíte. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prvou polovicou, “home invasion” na úrovni slabšieho priemeru. No následný “twist” preukázal, že divák bude z pohľadu žánru, predsa len svedkom niečoho, čo ho nemusí tak sklamať, ako sa v úvode domnieval. Dalo sa .. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dvě zcela rozdílné poloviny filmu, přičemž ta první hororová skvělá, a ta druhá thrillerová k uzoufání nudná a předvídatelná. Nápad fajn, ale forma skřípe. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový horor o mladém páru - Michaelovi a Rebecce, který si vyjel kamsi na samotu užívat sám sebe. Jenže po zastávce na benzině nabude Rebecca dojmu, že je někdo sleduje. Tento pocit zesílí, když se pak v domě, kam měli namířeno, začínají ozývat rozličné zvuky. Ve druhé části snímku sledujeme, co předcházelo jistým událostem a proč se věci děly tak, jak se děly, nikoliv že by šlo o náhody. Film staví především na atmosféře nejistoty a tísně, na níž má největší podíl hudba. Sex v náznaku, gore mimo kameru, herecké výkony mizerné. Snímek ale rychle uteče, a tak na jedno podívání proč ne. 2,5* ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se jedná o další teror, kterého se dočká sympatický pár britských cestovatelů. Chcípnutí auta doprovázené „náhodným“ setkáním jsme totiž všichni viděli už dobře stokrát. Stejně tak příjezd do domu, který by měl být opuštěný. Jenomže… Neznámý režisér James Patterson má nakoukáno a zuby nehty se snaží překvapit. Fractured je krátká hororová jednohubka, u které bezezbytku platí, že čím méně o ní víte, tím více si jí užijete. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica bola fakt hrozná. Nuda až za hrob. Zamilovaný párik si to šinie autom, pichne gumu, potom benzinka, potom domček.... iba veľa nudných doťahovačiek medzi párom. Ani ten twist zhruba za polovicou snímku tomu moc nepomohol. Snažilo sa to o pointu, ale už som bol tak otrávený, že následnú home invasion som ani poriadne nevnímal. Chýbala tomu atmosféra aj následné hororové vyžitie. Pre mňa zvrat, ktorý prišiel neskoro a veľmi vlažne. Podpriemer. 40/100 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na klasický bu bu bu Horor, no ale pak se nám začne odehrávat druhá strana příběhu a celkem překvápko, tedy alespoň do té doby, než se objevíme opět v domě, kde to bylo už celkem zbytečně natahované. Noční atmosféra je tu velkým plusem, kdyby se přidalo více na brutalitě, možná bych tu čtvrtou i přidal. Doporučuji pustit v noci. (62. hodnocení) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Spletl jsem si tenhle film s tim netflixovim, hergot fix! Nakonec ta druhá půlka byla fakt zajímavá, ke konci už jsem si ale stříhal nehty nudou. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Před filmem zásadně nečtu cizí komenty (ani před tím než napíšu svoje), ale tentokrát jsem nechtěně zahlédl slůvko "twist", takže jsem byl zvědavej o jaký překvápko se bude jednat, jinak bych asi první půlku s krajně nesympatickým párkem retardů proklikával. No, abych moc nenapovídal - nic světobornýho v tom není, doufal jsem spíš v nějaký emzáky, duchy, nebo aspoň nějakej šílenej kult... Navíc je to dost příšerně zahraný a chvílema i natočený (akční scéna = vyzoomovaná skákající ručka, klasika). Vypadá to, jako kdyby to o víkendech spíchla parta kámošů ze střední. Na druhou stranu příběh rámcově ok, jen by to chtělo úplně jiný herce a schopnějšího scénáristu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina nic moc. Mladý pár si užívá kdesi na samotě, kde občas zaslechne nějaké divné zvuky. Nebýt sympatických herců a trochy zvědavosti, nejspíš bych to odpískal. Nicméně pak přišel obrat, který vysvětlil zdánlivě zbytečné scény a film začal v mých očích šplhat. Nicméně je otázka, nakolik je to zásluha pouhého faktu, že se začalo konečně něco dít. At tak či tak, ten průměr to nakonec dalo. Ale mohlo být lépe. 50% ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Na artovku je Fractured málo stylovej. Na kvalitní horor se zase táhne jako smrad. Což je naprd, protože zápletka je celkem atraktivní a postavy maj svou nejednoznačností potenciál vás bavit. Ale ne. Bohužel. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Menší spoiler 3/4 filmu si to hraje na home invasion (popis tomu dokonce nasvědčuje asi, aby režisér nebo ten uživatel co ho psal zmátl diváky) a zbytek je to revenge takže je to něco mezi tím. Jako home invasion je to slabé viděl jsem daleko lepší kousky v tomhle žánru jako revenge ještě slabší (i díky tomu, že to je jen cca 20 minut). 40 procent (převážně za hlavní herečku, která je kočka kdyby to byla nějaká hnusná zrůda šel bych níže) . Ty ohlasy z festivalů těžce nechápu. Zítra nebudu vědět o čem to bylo ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz hodně napínání, obzvlášť v první půlce, pak přišel zmiňovaný twist a dojezd, který sráží dolů solidně rozjetý film. první půlka 7/10 , druhá 4/10, tudíž hodnocení 6/10 ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Krátký, napínavý a zajímavý. Stačilo pár herců a je z toho atmosférická jednohubka se super koncem. Každý svého strůjce štěstí sám i tak se dá v rychlosti popsat tenhle snímek.70% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Sposob dvojiteho snimania deja z dvoch roznych pohladov bol velmi atraktivny. Taktiez konverzacny milenecky road-trip bol ok. Britska jednohubka, hoci naivna. Zvlast co sa tyka prezitia a naslednej stealth akcie a prekonavania vzdialenosti a kladenia pasce. Slabsi priemer. Ale nebol to az taky trapas. Povodne som si tento film pomylil s novsim, rovnomennym kuskom z 2019-teho. ;) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Anglicania opat u mna boduju v hororom zanri,lebo tento film je super a podhodnoteny tu na CSFD,velmi zvlastnym,ale perfektnym sposobom natocene,vyborna atmosfera i napatie,ktore bolo fakt uderne na nervovu sustavu,fajn herecke obsadenie,takze som uplne nadmieru spokojny...:-) ()

Reklama

Reklama