Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě dospívající dívky Ib a Boum si slíbí, že společně spáchají sebevraždu, protože jejich rodiny přivedla na mizinu asijská ekonomická krize. Boum ale dostane strach a po smrti Ib uteče. O dvacet let později se Boum se svojí dcerou vrací na místo dávné tragédie. Zjistí, že duch Ib je neklidný a stále čeká na dodržení slibu. (torture666)

(více)

Recenze (4)

CALITHILAEL7 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že tu mám dať koment ku filmu, ale toto je pre mňa dôležitejšie. Ako sa, poprosím, volá tá pesnička čo ju počúvali pri tom sľube? PS: Film síce nemusí každého uspokojiť, ale mne pripadal príjemne pozerateľne. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tento thajský režisér síce nenakrúca veľmi originálne filmy (nakoľko sa koncentruje na duchársky žáner a nakrútiť thajský duchársky horor, ktorý by niečím prekvapil, je takmer nereálne). Na druhej strane je celkom schopný remeselník, a jeho horory našťastie rýchlo odsýpajú, takže tú prehnanú stopáž som ani veľmi neregistroval. Je to horor o dvoch najlepších kamarátkach s ťažkým životom, čo ich dovedie k rozhodnutiu spáchať samovraždu. Jedna to urobí, no tá druhá, čiže hlavná hrdinka, sa zľakne a utečie. Po 20 rokoch začne duch mŕtvej prenasledovať jej dcéru, aby spáchala samovraždu pod jej vplyvom. Pekná kamera aj hudba, dobré herecké výkony, sledovateľný príbeh. Ducha však žiaľ neukážu ani raz, typických ázijských šokov je taktiež dosť málo a záver mi nesadol. Po prvé bol až príliš melodramatický, po druhé zbytočne naťahovaný, po tretie som mal pocit, že ani režisér nevedel, či to má ukončiť dobre alebo zle. Ale... čakal som lepší priemer, dostal som lepší priemer. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Všetky tieto thajské, duchárske záležitosti pôsobia, “akoby ich jedna mater mala”. Spočiatku som bol celkom vtiahnutý do deja, no ako minúty plynuli, môj interes rapídne upadal. Z hororového hľadiska pramálo, príbeh tuctový, rozuzlenie satisfakčné, v rámci žánru “nijaké”. Nebavilo .. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Thajský snímek „Puen Tee Raluek“ je skutečně především o emocích a na nich stojí. A na to, jak to vlastně celé asi dopadne. Nepřekvapí, že právě konec je tou asi nejemotivnější částí celého filmu, který stojí na přátelství, jež zde existovalo, ale zvrtlo se ve špatný konec, ale také na mateřství a na vztahu matky s dcerou. V tomhle směru je horor „Puen Tee Raluek“ povedený. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama