Reklama

Reklama

Smrtihlav

  • Francie HHhH (více)
Trailer 1

Snímek Smrtihlav se od většiny předešlých filmových zpracování s tímto tématem liší. Z výrazné části se totiž zaměřuje také na opačnou stranu barikády na samotného Heydricha. Ten zde není pouhým předmětem atentátu, ale důležitou aktivní postavou. Vedle příběhu Československých parašutistů sleduje film Smrtihlav i jeho život, vzestup a kariéru, kterou ukončil jako jeden z největších prominentů Třetí říše. Nejnovější verze atentátu na Heydricha tak ukazuje nejen hrdinství, ale i nelítostné zlo, proti kterému je namířené. Právě k tomuto pojetí odkazuje český název stejně jako na fakt, že Heydrich byl jedním z inženýrů takzvaného Konečného řešení židovské otázky. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Lacike

Nebo něco takovýho:

THIS IS A TRUE STORY.
The events depicted in this film
took place in Minnesota in 1987.
At the request of the survivors,
the names have been changed.
Out of respect for the dead,
the rest has been told exactly
as it occurred.

 

:D

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tak vtip je v tom, že každej se snaží vypadat jako expert a když vidí nějakou nepřesnost, hned jde všem ukázat, že umí googlovat. Netvrdím, že je mi záměr tenhle reálnej příběh vylepšovat  sympatickej, ale na druhou stranu je třeba si uvědomit, že málokterej film podle skutečný události je naprosto přesnej. Dokonce i Atentát pravděpodobně kecá v tom, jak se ten atentát udál. To ale přeci neznamená, že je to špatnej film.

na příspěvěk reagoval Lacike

Pedross800

Pedross800 (hodnocení, recenze)

Je celkem úsměvné jak spousta hate příspěvků vyzdvihuje to jak je to pitomě americké, stupidní a pro negramotné amíky zaměřené a přitom ten film nemá s USA prakticky nic společné....podle mně jen tak pár herců. Je to prakticky čistě francouzská záležitost a podle závěrečných titulků s tím hodně co do činění měla i ta Belgie.....jenže ono je to hoooodně IN rejpat do amíků, jen Ti lidi co to vyzdvihujou ze sebe dělal akorát pitomce. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Dragovit

a právě tyhle předsudky, nás dohnali tam kde jsme, jako prodejce kebabů, co se permanentně vyhazuje do vzduchů a ve dvanáct se modlí k nějakému Ahmedovi, bys to měl vědět a teď si du dát lejži a pak budu dělat karate na nějaký nebohý kus dřeva !! 

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Za mě velice zajímavý počin,druhé nejlepší zpracování po našem Atentátu.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak Gabčíka a spol si moc neužiješ to na co Anthropoid potřeboval 2 hodiny se tady odbude zhruba za 40 minut.

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak aspoň máme konstantní narozdil od lidí co anthropoid vynáší do nebe a tohle pohřbívají. Mě se líbí oba a ty oba odjebes :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

Rosamund Pike a válečná dramata

Rosamund Pike a válečná dramata

08.02.2016

Po oscarové nominaci za Zmizelou začala být po Rosamund Pike daleko větší sháňka. Komedie Hector and the Search for Happiness a Dlouhá cesta dolů bohužel díru do světa neudělaly a podobně dopadl… (více)

Reklama

Reklama