Reklama

Reklama

Nikdy to nevzdávej 3

  • USA Never Back Down 3 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý šampión MMA Case Walker (Michael Jai White) sa drží v úzadí a víťazí len na malých regionálnych zápasoch po tom, čo sa odmietol pripojiť k silným novým ligám, ktoré tlačia svojich bojovníkov k užívaniu drog zvyšujúcich výkon. Walkera presvedčí starý priateľ a renomovaný bojovník Brody James (Josh Barnett), aby sa k nemu pripojil v Thajsku a trénoval ho na veľký súboj proti dosiaľ neporazenému a smrteľne nebezpečnému Caesarovi Bragovi (Nathan Jones). Počas tréningu je Brody zranený. Walker pod tlakom bezohľadného a veľmi vplyvného promotéra Huga Vegu (Esai Morales) súhlasí s tým, že Jamesa nahradí a bude bojovať so svojím zatiaľ najťažším súperom - ale iba za jeho vlastných podmienok. (TV Markíza)

(více)

Recenze (55)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Séria Never back down mi aj napriek môjmu kladnému vzťahu k súbojom k srdcu moc neprirástla, prvému dielu som sa kvôli prítomnosti samých teenagerov radšej rovno vyhol, pokračovanie zase síce prinieslo celkom kvalitné súboje, ale Michael Jai White sa tam zbytočne držal v úzadí a to pritom na úkor nudného deja a otravných teenagerov. A čo sa týka tohto tretieho dielu, tiež sa stále nejedná o žiadny zázrak, ale predsa len som najspokojnejší. Hlavne je tu Michael Jai White konečne plnohodnotný hlavný hrdina, ktorému sa dá fandiť, aj keď v niektorých situáciách mi jeho správanie neprišlo práve najrozumnejšie a dejovo mi to tiež dostatočne vyhovovalo. Samozrejme tu nemá čo prekvapiť, ale všetky tieto klišé dlhodobo fungujú a vždy si ich rád pripomeniem, napríklad očakávané podceňovanie hlavného hrdinu, aby následne bez namyslenosti všetkým ukázal, kto je najlepší, ale aj celá príprava na hlavný zápas a problémy s tým súvisiace, mňa to jednoducho bavilo. Ale veľmi rozporuplne pôsobí obsadenie, keďže je tu dosť hercov, na ktorých sa dá tešiť, no ich využitie je minimálne. Michael Jai White je samozrejme bez väčších výhrad a dokonca aj Josh Barnett mi v tejto relatívne hlavnej úlohe vyhovoval. No Nathan Jones nemá potrebný priestor, aby si ako záporák získal väčší rešpekt, než len z jeho vzhľadu, JeeJa Yanin tu má úplne zbytočnú a malú úlohu, aj keď aspoň niečo predvedie no a Tony Jaa je už len vtipom, no predsa len aj tá chvíľa s ním potešila. Inak mi ale vedľajšie postavy vyhovovali. No a čo sa týka samotných súbojov, o sklamaní určite hovoriť nemôžem, ale nedá sa tu ani moc chváliť. Väčšina je len taká doplnková, v rámci tréningu, tých hlavných je tu len pár, no celkovo mi prišli skôr len také štandardné, či už choreografiou, ale aj po vizuálnej stránke, no tu musím zase spomenúť spomaľovačky, ktoré sa tu vôbec nehodili a napríklad úvodný súboj kompletne zničili. A tak najviac sa mi páči súboj s JeeJa Yanin, ktorý je ako jediný správne rýchly a tvrdý, ale aj v tých tréningových sa dá občas vidieť nejaký zaujímavý chvat. Takže tentoraz skutočne škoda tých súbojov, ktoré mi bránia hodnotiť lepšie. Chcelo by to skombinovať príbeh a postavy z tohto dielu a súboje z druhého a konečne by to bol lepší športovo-akčný film, ktorý by som si pozrel aj viackrát, ale stále to bola celkom slušná žánrová zábava. 62% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

„Nikdy zpátky, downe 3“ je sice opět přehlídkou panoptika rozličných agresivních mongoloidů, poloopic a pologramotných hovad, které měli rodiče ihned po potratu pro zachování globální humanity a bezpečnosti rozprodat na orgány, nicméně oproti Downům 1 a 2 registruji výrazné zlepšení. Otylý afrokatarista a budoucí hvězda hororového seriálu Walking Steroids - Míša Je Bílý! - se totiž tentokrát nesnaží být až tolik kůl, jen tak zesatandarma unyle nedělá kozama TA-BLE-TY a neválí tudo s náctiletými debily pro Tytrubko, nýbrž se mu překvapivě povedlo uplácat klasickou osmdesátkovou žánkládovku se všemi těmi tunami klišé a patosů, které jsme v dobách bůmu kung-fuj baletů tolik žravávali. V ní se dle nejlepších tradic tisíckrát omletého konstruktu uvolí naučit mimořádně nesympatického a nehereckého retarda, jak si neoblékat před vstupem do ringu diskosaténové trenky naruby a jak v sérii ukrutně zpomalených tlusťoších vesnických facek udolat ještě větší, nesympatičtější a dementnější hovado, než je on sám. A jak už to v těchto těžkých, filosoficko intelektuálních počinech bývá, musí Míša nakonec díky ukrutně sofistikovaným scenáristickým finesám, plných hamižnosti, zrady, proradnosti, intrik a mrzkých charakterů, dát tomu vymaštěnému prasoidovi na piču sám a získat tak nehynoucí obdiv celého fistingového klubíku a srdce tentokrát až obskurně ohyzdné čokoprincezny. Závěrem si dokonce přispěchá v minutovém štěku zavýt před kameru i samotný Antonín Já, aby nade vši pochybnost prokázal, že je nejen výtečné gumové dildo, ale také mimořádně vymatlaný velepičus. Takže, ač se jedná o film nesmírně komplikovaný, plný kandidátů na Hamleta, trousících kierkegaardovské monology, a Míšův jedinečný smrtící styl, nazývaný mistry Šaošulinu Nasraný tapír, spíše připomíná prasečí balet v bahně kombinovaný s kulturistickým homopózováním než bojové neumětelství, bylo to prostě tak nějak nostalgicky zvráceně zábavné, a to mají mazlíčci rádi. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Příliš jsem nečekal a dostal jsem vlastně více, než jsem vůbec chtěl. Michael Jai White je stále ve formě a byť jeho herecký výkon je spíše úsměvný, v ringu je jako lev. Akce je tedy dostatek a je solidně natočená, líbila se mi atmosféra filmu i děj mě vtáhnul, tedy o nudě nemůže být žádná řeč. Jediným zklamáním je Tony Ja, který se v závěru filmu svým řvaním poněkud ztrapnil. Nathan Jones je stále svině. 75% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Down! Určitě i pro to, že mě zastihl v rozpoložení symbiotickém s jeho nábojem a myšlenkou. Prostě ať je to v podstatě v každém směru klišovité, ohrané a nesofistikované, moje vnitřní "Já" takovýmhle kouskem jednoduše tankuje plnou! Imponuje mi postava Caseyho Walkera, která je ve svém "Vědomí", u sebe "Doma" nebo jakkoliv jinak to chcete nazvat. MJW natočil ´devadesátkový´ akční film a jeho bojová forma připomíná arzenál defenzivních i útočných prvků jihokorejského tanku K2 Black Panter! Potěšila účast JeeJa Yanin a Tonyho Jaa, jež předvedl nemalou komickou vložku :) Fighty velmi slušné, poměrně dost zpomalované, rukopis choreografa Stovalla znát je, i když třeba v Undisputed tlačí ještě víc na pilu. Tréninkové metody Caseyho, jeho myšlenkové postoje a vůbec celkové "nastavení" prostě impozantní. Kdykoliv si to dám znovu! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Už jsme to viděli stokrát, ale kdo by si rád nezopakoval bitky filozofa Jai Whita a například toho 2,5 metru vysokého borce z Troji, který se snad jako jediný stal legendou, ačkoliv si do Brada Pitta ani nebouchnul. Navíc Michael je tady i nebývale sociální a dokonce jde na rande. Jinak pořád stejné fighty, přehlídky různych technik a osmihraná klec, do toho nějaké intriky, motivace, tréning za dunivého hudebního doprovodu a cenzurovaný Apple. Za pár kaček solidní muzika, ale jen pro skalní milovníky mlátiček. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to nejhorší, ale na znamenitej druhej díl se to nechytá ani náhodou. Potíž je v tom, že se tady víc mluví než bojuje a i když jsem se na to těšil, tak přesně z toho jsem měl po neslaném, nemastném traileru obavy které se potvrdili. MJW tu působí opět spíš v roli mentora a i když tu má pár soubojů tak jsou všechny vesměs tréninkové a nejsou naostro mimo toho úvodního ze Smoorenburgem kde je, ale spomalovaček jak sraček na moje gusto až moc. Trochu škoda, protože jinak MJW ukazuje i v těch neostrých soubojích, že kdyby na to přišlo, tak pořád by seřezal všechny ostatní aktéry na jednu hromadu. Samozřejmě, že jinak se i nějaký další fighty najdou a ač na nich není nic výjimečného, tak svůj standart si drží, ale na moje gusto se film až moc zabývá děním kolem zde konaného turnaje a okecávání okolo, což však není moc podstatné když vezmete v potaz, že takových filmů už tu byl ranec. Takže vidět se to dá, ale žádný terno od toho nečekejte.55% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Brody James (Josh Barnett) chce, aby ho na zápas v Thajsku trénoval Case Walker (Michael Jai White). Oponentem mu má být Caesar Braga (Nathan Jones), ale vše nejde podle plánu... První zápasník, kterého Michael Jai White v úvodu v ringu porazí, je Ron Smoorenburg. Tony Jaa má pouze takové ztřeštěné cameo. JeeJa Yanin je na tom o trochu lépe, protože se dostane i do ringu, ale je to pouze malá rolička o třech scénách. Nathan Jones má na tiskovce ohlašující zápas triko s dobrým nápisem (EAT - SLEEP - DESTROY), ale v samotném filmu kromě finále dostane dost málo prostoru. Ještě zaujme namyšlený zápasník Cobra, kterého hraje podle IMDb Eoin O'Brien, ale filmové titulky tvrdí Owen O'Brien. Josh Barnett sice hraje jednu z hlavních postav, ale je takový nevýrazný. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. HODNOCENÍ 50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Kto potrebuje vypnúť a pozrieť na niečo nenáročné, no pritom ale nie nudné, tak myslím, že tento snímok je dobrá voľba. Michael Jai White je výborným interpretom bojových umení na plátne, čo dokazuje aj v tomto prípade. Navyše ma pobavila aj postava "magora" Bragu, ktorý tu bol i keď hrozivý, no aj napriek tomu komický. Škoda, že ho tu bolo tak málo. Priemer. 60/100 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|78%| Jsem příjemně překvapen. Po 5 letech tu je třetí díl Never back down a musím hrdě prohlásit, že je ze všech nejlepší. Oproti dvojce mě zde bavili snad všechny postavy. Soubojů zde bylo víc, trénování tu bylo delší, White tu měl hlavní postavu, dost si zabojoval. Dokonce i ten děj tu byl přijatelný. Sice byl poměrně přímočarý a předvídatelný, ale i tak pohoda. Tempo to mělo docela slušné. Musím uznat, že je M.J.White stále ve formě a to se mu nezadržitelně blíží padesátka. Jeho postava v tomto třetím díle mě zaujala o dost víc než v tom předchozím. Potěší i znovu promítnutá bitka s policajty, která se odehrála ve dvojce. Finální zápas je trochu kratší, ale stylový a docela i reálný. Josh Barnett mě vedle hlavního hrdiny rovněž bavil. Hudba je taková normální. Samozřejmě je už tento typ béček ohraný, dalo by se tu ještě dost vylepšovat, zapracovat tu na scénáři, dát nějaký dějový zvrat, napětí atd. Přesto se bezpochyby jedná o nadprůměrný artový počin, kterému tu 4 hvězdu dávám zaslouženě. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Bečko jak vyšité, ale nemohu dát méně jak 6/10. Michael to vždycky tak vygraduje, že Never Back Down. Jednička byla ale nej! ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Michal Bílý, stále černý a však už né tak bojechtivý, Michal žije na hromádce jako pravý sensei a nic mu nechybí, tu mu do cesty vstoupí nějaký kámoš a dá mu nabídku, nabídku, která se neodmítá. A tak Michal nabídku bere a jede do Thajska, však moc Thajců tam neni. Tak to tam Černý Michal hezky jede přibarvit, a plesknout nějaké zápasníky po hlavě, zápasníky kteří se jmenují Cobra (Zmije a Chřestýše v Thajsku prej neměli) a Bagr........né Burgu.........taky ne, že by Bořivoje ? No na jméně tolik nesejde, ale asi chci moc, když sem chtěl po Michalovi, nějaký ukrutně šílený a napínavý turnaj, kde Michal a hrstka jeho věrných, se budou muset probojovat přes stovky nabušených zápasníků aby pak Michal bojoval s tím největším ze všech. No byť Bořivoj je velký a taky dost mručí, řve, prská a dupe tak moc toho Bořivoj nepředvede. Jako jasně má bejt ten zlej, co bere steroidy a píchá si to rovnou do hlavy, ale nijak sem mu to nebaštil, asi je to tím, že je ve filmu deset minut. Ano nejnaštvanější Australský herec je ve filmu zhruba deset minut. Ve filmu sou čtyři bitky a z toho jen dvě sou jak takž, však žádné velké bomby v tomhle nečekejte. On Michal teď jak dělá do toho režírování, tak strašně zpychnul, zkouší to artovou cestou a to je cesta nudy. On totiž místo toho aby Michal třískal nějaké bijce, tak ho vidíme jak leze na skládku a tam hledá poklady, pak toká s nějakou černoškou, pak ochutnává místní kuchyni, povídá si sám pro sebe na pokoji a hledá si nové a nové kamarády. To je celé, Jaa totálně nevyužitý, Jones spíš k smíchu, Yanin......docela ušla, Barnett taky k ničemu. On Michal se chce vyrovnat Scottu Adkinsovi, který nám dává Boyku a další jiné frajery, a Scott ve svých filmech jede na plno, zatímco Michal se jen válí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Esai Morales je dôkazom toho, že chlap starne do krásy. Pozrite si jeho fotky spred 30 rokov a dnes. Ešte aj Banderas sa môže skryť. Ale inak nemám rád násilné športy a väčšinou aj filmy o nich, najmä keď sú tam také vymleté hlavy ako Nathan Jones. A tiež vtedy, keď odchádza nejaká myšlienka, silný nosný príbeh, a celé sa to začína zvrhávať do bezduchého mlátenia. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Na M.J. Whitea sa stále dobre pozerá a navyše nie je márny ani ako režisér či scenárista. Obe pokračovania Never Back Down, ktoré sa zrodili pod jeho režijnou taktovkou dopadli uspokojivo a spomedzi martial arts filmov, zaoberajúcich sa MMA im s výnimkou Warriora sotva môže niečo konkurovať. Whiteovi sa tu sympaticky podarilo zhromaždiť slušnú zostavu bijcov či už zo strieborného plátna alebo z UFC. Taktiež ma potešilo, že Michael Jai sa neberie prehnane vážne a dokáže si kľudne vystreliť hoci aj sám zo seba. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tyhle mlátičkové filmy mají jednu výhodu, ať běží čas jak chce, nikdy se nemění. Mění se akorát intenzita, choreografie a vymazlenost soubojů a rvaček. Předchozí dva díly jsem neviděl, ale zde je kombinace soubojů, rvaček, příběhu, poselství a zajímavých/sympatických postav hodně potěšující, příznivá a uspokojující. Trochu paradoxem je, že jsem do filmu šel hlavně kvůli Tonymu Jaa, ten tady ze sebe ale udělá akorát šaška (a jo, je potěšující vidět, že i někdo jako on si umí udělat srandu sám ze sebe). Jai Whitea znám už dlouho, poslední dobou mě baví, že mé první setkání s ním bylo tuším v komedii, ale tady byl parádní. Líbilo se mi poselství filmu - důležité je to, co si o sobě myslíš ty sám, ne co si o tobě myslí ostatní. To je má životní filosofie. Líbila se mi krátká dějová linie s holkou bojovnicí. To bylo hodně fajn. Takže pokud chcete pořádný odpočinkový nářez, tohle je dobrá volba. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Uf trojka nám nese odběhnutí úplně někam jinam kde dostaneme solidní dávku boje, příjemného obsazení ale já chci to kouzlo jedničky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

White si tentokráte přizval profesionální obludu Nathana Jonese, neméně vepřového Joshe Barnetta a vytvořil nostalgickou stominutovku s legrační "zápletkou" a tupými dialogy, která je prokládána vandammovskými souboji. A patří mu za to dík, protože já se bavil. Navíc mě rozesmál fanoušek Snow Dogs Tony Jaa. Příjemná hovadina. 65% ()

L0ra 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že Thajsko a MMA jsou moje srdcovky, tak se mě celkem i film jakžtakž líbil. Navíc oproti předchozím filmům souboje byly i celkem reálné. Ale jestliže bojové sporty nejsou vaše gusto, tak film vám vpodstattě nemá co nabídnout. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tejto serii som nikdy neprisiel poriadne na chut vdaka postavam, ktore ma v ziadnom diely nezaujiali. Bud ich hraju namakani borci, ktori postradaju aspon stipku hereckeho talentu a charizmy alebo na druhej strane tu je moj oblubenec Michael Jai White, ktory hra spravnaka za kazdu cenu az pôsobi otravne a nesympaticky. No a zaporak Nathan Jones so svojim prehravanim nevzbudzuje respekt ale je iba k smiechu. No a bitky? Zas tak vela ich tu nie je. Väcsinu filmu sa len trenuje a ked konecne na ne dôjde tak su len taky slusny ale nicim vynimocny standard. Seria Undisputed je o niekolko levelov lepsia. Paradoxne sa mi najviac pacil kratucky suboj JeeJa Yanin, ktory bol neskutocne dynamicky. A potom este zreprizovana bitka z dvojky v ktorej Michael Jai White zmlatil policajtov. Smutne. Uvod s Ronom Smoorenburgom bol nemastny neslany a finale s obrovskym Jonesom dost neohrabany. Najlepsiu bitku tu MJW ma s Eoinom O'Brienom. Ta bola fakt dobra. Drsna, skvele natocena a obsahuje poucne flashbacky z treningu vdaka comu nazorne vidime ako trenuje chvaty, ktore nasledne pouzije v bitke. Vysledkom je sportovy film, ktory sa berie prilis seriozne, ale scenar a ani herecke schopnosti akterov na to, aby to skutocne fungovalo, nema. Radsej mam beckovo zabavny pristup arenoviek typu Undisputed. 5/10. ()

Reklama

Reklama