Reklama

Reklama

Nebe s.r.o.

(seriál)
  • USA Miracle Workers (více)
Trailer 1
USA, (2019–2023), 12 h 14 min (Minutáž: 18–23 min)

Tvůrci:

Simon Rich

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope, Kevin Wayne, Jason MacDonald, Christine Horn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (85)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebe s.r.o. se bojí samo sebe. Já osobně v něm vidím velký potenciál, který nebyl naplněn a věřím, že kdyby to dostali do rukou Britové, tak by se z toho mohla stát další věc, kterou budou milovat generace. Za mě tam chybí velká dávka ironie, sarkasmu a vůbec bych se nebála hnát to až do absurdity. Seriál táhne Daniel Radcliffe, zpočátku jsem věřila i Buscemimu, ale ten se v tom pak nějak ztratil? nevím. Škoda.... věčná škoda!!! Btw: Ačkoliv většinou nemám nic proti dabingu, tak tady fakt doporučuju originální znění. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, kdy přijde seriál s nebeským motivem, který se bude snažit vytěžit něco z úspěchu Good Place. A i když má seriál nakonec úplně jinou zápletku, tak mi právě Good Place svým prostředím hodně připomněl. Zaujalo mě na něm obsazení. Daniel Radcliffe sice bude navždy Harry Potter, ale nikdo mu nemůže upírat to, že dokáže hrát. Zatím ve všem, v čem jsem ho viděl po Harry Potterovi, se mi zamlouval. Ať už to byla Women in Black, What If nebo tentokrát Miracle Workers. Navíc je doplněn Stevem Buscemim, který si užívá Boha. Celé to příjemně utíkalo, nebe bylo znázorněno zajímavě a bavilo mě spousta vtípku v pozadí jako plakáty v kanceláři a tak. I zápletka byla dobrá a na sázku s Bohem jsem byl zvědavý, jen je podle mě škoda, že si vybrali zrovna romantiku. Určitě by se našlo i něco zajímavějšího. Nicméně za podívání to podle mě stojí, rychle to uteče, ale Good Place se to vyrovnat nedokáže. Ukázalo se, že pokračování bude, ale bude antalogické. Takže se druhá série odehrává ve středověku a ta třetí pak na divokém západě. Závěrečná čtvrtá se pak odehrává v postapo světě a bere si hodně z Šíleného Maxe a Terminátora. A nejde se zbavit pocitu, že se po první série kompletně vyměnil tvůrčí tým, protože to prostě působí úplně jinak. Sám nevím, jak to hodnotit, protože jsem z toho rozpolcený. Některé vtípky mi přijdou povedené, ale pak hned přijde nechutný či sprostý humor a ten to úplně zazdí. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Sice docela zajímavé a vtipné, ale celkem průhledné s divným Bohem v hlavní roli...Nevím, jestli chtěl Steve Buscemi Boha zesměšnit, ale narozdíl od skvělého Božského Bruce to prostě není ono. Harry Potter je taky takový nevýrazný herec a to, že se děj odehrává na třech místech - Země, Nebe a "pracovna" Boha tomu moc nepřidá- špíš by to byl dobrý film s méně vaty, než seriál...hodnocení 1. série...60% ()

Pedronaut 

všechny recenze uživatele

Milý seriál, u kterého je na škodu, že se nebere vážně. Hlavně čtvrtá série v tomhle ohledu už dost drhne – postavy jsou ploché, nikam se neposouvají a když už to vypadá, že se něco změní, tak to tvůrci na poslední chvíli zabijí humorem. Ten je sice tak černý, že by mohl sbírat bavlnu, je ale zároveň dost předvídatelný. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Dost možná bude můj komentář trochu zaujatej, možná bude i tendenční a nejspíš i maličko, malinkato zaláskovanej. Ale lidi, já se zamilovala :-). Do Daniela Radcliffa, do fungování Nebe i do záchrany Země. Upřímně mám trochu strach, že tento seriál je zbytečně nenápadný a raz dva zapadne, nebo projde bez povšimnutí. A to by byla škoda. Tenhle "zákulisní pohled do nebe" je přesně moje gusto. Steve Buscemi je jako Bůh vážně někdy na facku, až si říkáte, na tom sakra něco musí bejt. A ti andělé, ti dělají pro minimalizaci následků božích rozhodnutí tak mnoho a většinou se to tak moc nedaří... Já jsem se díl od dílu bavila, slabší chvilky byly, ale s božskou velkorysostí je velmi ráda přehlédnu... Protože mě to jednoduše chytlo a nepustilo. Naprostá nezbytnost pro ty kdo věří, i ty kteří nevěří, najdou se v tom všichni :-) ()

Galerie (844)

Zajímavosti (2)

  • Druhá série seriálu se natáčela v Česku. [Zdroj: Fandimeserialum.cz] (Bernyz)

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama