Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Třetí řada seriálu Nebe s.r.o., odehrávající se ve 40. letech 19. století, sleduje idealistického maloměstského kazatele (Daniel Radcliffe). Ten se spojí s hledaným zločincem (Steve Buscemi) a jeho emancipovanou ženou z prérie (Geraldine Viswanathanová), aby se na dostavnících vydali po Oregonské stezce na západ v tomto komediálním dobrodružství napříč americkou krajinou, která je – stejně jako dnes – plná nebezpečí i příslibů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (11)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada měla dost skvělých nápadů,ale potenicál nenaplnila.Druhá na tom byla podobně a navíc byla matoucí skokem do středověku.Třetí řada na to šla stejně jako dvojka,tudíž si zachovala původní obsazení a tentokrát skočila do období divokého západu.To se ukázalo jako dobrá volba a ze všech tří řad je nejlepší.Jasně,rezervy tu pořád jsou,ale situace a humor jsou absurdnější a většinu času fungují tak jak by měly.Největší podíl na tom má svérazný bandita Steva Buscemiho a Radcliffův pološílený kazatel…70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo těžké zklamání. Po dvou sledovatelných sériích přišli tvůrci s touto (s prominutím) sračkou. Jiné slovo mi k popsání toho, co jsem viděl, prostě nestačí. Nevím, kolik by mi muselo být, abych ocenil zde použitý humor. Dvanáct? Asi tak, ale to by mě zase nebavilo ztrácet čas u televize, že jo. Tuším, že by třetí řada mohla sedět obdivovatelům humoru Mistra Trošky, mě ale docela otrávila. Diverzita v oblasti pigmentace, kterou jsem ve druhé sérii ještě snesl, už tady byla čirým výsměchem, dialogy byly naprosto zoufalé a nudil jsem se přímo strašlivě. Přesto jsem vydržel do konce a jsem teď na sebe právem hrdý. / Poučení: Pokud se seriál s každou další řadou zhoršuje, jdi od toho. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Excelentní parodie na divoký západ i herců sebe sama. Některé epizody byly sice nekonzistentní, ale celkově převládala spokojenost. Zvláště Daniel Radcliffe a Steve Buscemi tomuto celku dávají dosah skoro až k pěti hvězdičkovému hodnocení. Doporučení milovníkům komedie, road movie a westernu v jednom. 80% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ta inspirace Černou zmijí už je víc než zřejmá, a pokud jí tvůrci popírají, tak si lžou do vlastní kapsy. Bohužel se však v těch jednotlivých obdobích nedaří příblížit kvalitám svého duchovního vzoru. Od první série jsme udělali několik tvůrčích veletočů, a změnu celého stylu, a bohužel, prostě to drhne. Takový ten originální námět a přístup k humoru je prostě pryč, a sklouzává to zbytečně k tradičním "lidovým" věcem okolo prdění a sexuálních narážek. Z westernu to má opravdu málo... ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že tak jako ve druhé sérii mnoho dobrých fórů (vegetariánský saloon, mormoni, kanibalismus a další) přebíjí stejné množství vtipů trapných a jak tomu říkám nucených nebo násilných. Ani zde si tvůrci neodpustili svézt se na vlně bělošského sebemrskačství, protože jak známo za všechno zlo od vylodění Kryštofa Kolumba můžou bílí. ()

Hovadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi originální první série, u které ale bohužel nevydrželo skvělé tempo a ke konci to už nebylo ono. Druhá série byla opravdu špatná, s pár výjimkami. Ovšem třetí série se vrátila zpátky ke kořenům, Buscemi dostal více prostoru a hned to bylo znát. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Jednicka byla super, dvojka podivne cosi, trojka zacala ve vysokem tempu, skoda, ze se ke konci zakuckala a vyrazne zpomalila. 75% ()

Reklama

Reklama