Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bůh se nudí – když Země nevyšla podle jeho představ, chce nový projekt. Proto přišel na jediné řešení – Země bude za 2 týdny zničena. Jenže v podniku Nebe s.r.o. pracuje mladičká Eliza, která tohle šílenství chce zastavit... (Varan)

Recenze (16)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná právě takhle by Bůh reagoval, kdyby viděl, co se děje pod ním. Satirický kus, kterak se Steve Buscemi coby Bůh rozhodne, že zničí Zemi. Smířit se s tím ovšem nehodlá Geraldine Viswanathan, kterou zrovna přidělili do oddělení Zpracování lidských modliteb a přání k lehce neprůbojnému Danielu Radcliffovi. A s Bohem se vsadí. Možná by to chtělo (paradoxně) ještě víc jízlivosti a absurdních momentů. Ale uvidíme. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vděčné téma nebeského řízení planety Země, mimochodem Steve je přesnej vizuál, takhle si ho představuji, Morgan Freeman odpustí, že? :) Řeší velké i malé problémy a na ty, které jsou neřešitelné házíme stoicky bobek např. nikdy se netrefíte s odpadkem do koše, protože prostě nejste Michael Jordan!! Zatím božská prdel :D ()

Reklama

tehol 

všechny recenze uživatele

po 3. dile musim napsat, ze je to az necekane extremne spatne. podle me tam nefunguje vubec nic krome vyborneho radcliffa (ktereho teda lituju). samotna koncepce je asi tak chytra a (ne)vtipna (!!!) jako byla u ceskeho serialu neviditelni (ta trapnost o vodnicich). vtipy nijak nefunguji, je to tak mediocre a neodvazne, ze to boli. postavy bud odflaknute (ta holka), predvidatelne a nesnesitelne (buscemi, btw ten je pro me nejvetsi zklamani nebo az dokonce zhnuseni, jak je ta jeho postava slaba) nebo zbytecne (karan soni). predchozi serial od riche (man seeking woman) jsem miloval, nechapu, ze nevidi, jak silene to nefunguje a pusobi strojove a hloupe. ()

Galerie (97)

Reklama

Reklama