Reklama

Reklama

Nebe s.r.o.

(seriál)
  • USA Miracle Workers (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 12 h 14 min (Minutáž: 18–23 min)

Tvůrci:

Simon Rich

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope, Kevin Wayne, Jason MacDonald, Christine Horn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (4)

Nebe s.r.o. (2019) 

nápady tvůrcům rozhodně nechybí, ale co naplat, když jsou zpracovány hodně lacině nebo polovičatě. Potenciál tu přitom byl ohromný, ovšem od mírného nadprůměru to bohužel nezachrání ani negramotný Bůh Steva Buscemiho, ani nervově labilní Daniel Radcliff...60% ()

Škola života (2020) (S02E01) 

o celé druhé sérii se dá napsat prakticky totéž co o té první.Ambice a nápady tvůrcům rozhodně nechybí,ale bohužel se jim to nedaří nijak zužitkovat a na jeden povedený moment tak vychází 5 minut nudy.Buscemi je sice stále výborný,ale jinak je tu potenciál extrémně nevyužitý...60% ()

Divoký západ (2021) (S03) 

První řada měla dost skvělých nápadů,ale potenicál nenaplnila.Druhá na tom byla podobně a navíc byla matoucí skokem do středověku.Třetí řada na to šla stejně jako dvojka,tudíž si zachovala původní obsazení a tentokrát skočila do období divokého západu.To se ukázalo jako dobrá volba a ze všech tří řad je nejlepší.Jasně,rezervy tu pořád jsou,ale situace a humor jsou absurdnější a většinu času fungují tak jak by měly.Největší podíl na tom má svérazný bandita Steva Buscemiho a Radcliffův pološílený kazatel…70% ()

Konec světa (2023) (S04) 

Miracle Workers se přesunuli do postapo budoucnosti a i když tu je pár dobrých nápadů a opět skvělý Radcliffe jde v rámci konceptu spíš o slabší sérii…60% ()

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama