Reklama

Reklama

Nebe s.r.o.

(seriál)
  • USA Miracle Workers (více)
Trailer
USA, (2019–2023), 12 h 14 min (Minutáž: 18–23 min)

Tvůrci:

Simon Rich

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope, Kevin Wayne, Jason MacDonald, Christine Horn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

Recenze uživatele Blueeyes k tomuto seriálu (1)

Nebe s.r.o. (2019) 

Dost možná bude můj komentář trochu zaujatej, možná bude i tendenční a nejspíš i maličko, malinkato zaláskovanej. Ale lidi, já se zamilovala :-). Do Daniela Radcliffa, do fungování Nebe i do záchrany Země. Upřímně mám trochu strach, že tento seriál je zbytečně nenápadný a raz dva zapadne, nebo projde bez povšimnutí. A to by byla škoda. Tenhle "zákulisní pohled do nebe" je přesně moje gusto. Steve Buscemi je jako Bůh vážně někdy na facku, až si říkáte, na tom sakra něco musí bejt. A ti andělé, ti dělají pro minimalizaci následků božích rozhodnutí tak mnoho a většinou se to tak moc nedaří... Já jsem se díl od dílu bavila, slabší chvilky byly, ale s božskou velkorysostí je velmi ráda přehlédnu... Protože mě to jednoduše chytlo a nepustilo. Naprostá nezbytnost pro ty kdo věří, i ty kteří nevěří, najdou se v tom všichni :-) ()

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama