Reklama

Reklama

Nebe s.r.o.

(seriál)
  • USA Miracle Workers (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 12 h 14 min (Minutáž: 18–23 min)

Tvůrci:

Simon Rich

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope, Kevin Wayne, Jason MacDonald, Christine Horn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (85)

Dado 

všechny recenze uživatele

V podstate ani nemám nič, čo by mi poslúžilo na obsiahlejšiu kritiku - Miracle Workers majú skvelé obsadenie, originálny nápad, vtip a spád. Ako celok to však pôsobí úplne jednoduchým dojmom, akoby šlo o prácu tímu, ktorý si poctivo, no bez výraznejšieho zápalu odmakal to, čo dostal príkazom zhora. Inými slovami, chýba tomu niečo navyše, akási nadstavba, ktorá dnes oddeľuje nadpriemerné až výnimočné seriály od zaujímavých, no ľahko zabudnuteľných jednohubiek. (65%) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Sice docela zajímavé a vtipné, ale celkem průhledné s divným Bohem v hlavní roli...Nevím, jestli chtěl Steve Buscemi Boha zesměšnit, ale narozdíl od skvělého Božského Bruce to prostě není ono. Harry Potter je taky takový nevýrazný herec a to, že se děj odehrává na třech místech - Země, Nebe a "pracovna" Boha tomu moc nepřidá- špíš by to byl dobrý film s méně vaty, než seriál...hodnocení 1. série...60% ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

To už je podruhý v tomhle týdnu, co rozebírám, křesťanskou tématiku, a opět, se mi to dvakrát nelíbilo. Čekal jsem, trochu víc humoru, takže jsem od seriálu zklamán. Seriál, v němž je Nebe vykresleno, jako nějaká nadnárodní korporace, a všechno tomu řídí, ten největší vypatlanec Jim Buscemi, jako ten nejvyšší - Bůh. Ve většině případů, které nemají nic společného s dějem, vidíme scénky nebo epizodní příhody pracovníků, kteří tam pracují. Třeba v oddělení mužských bradavek, si pracovníce ztěžuje, že z bradavek neteče pomerančový džus. U podobných chvil, se člověk maximálně usměje, ale bránici nepotrápí. Po dějové stránce, se to plácá, sem a tam. Buscemi, jako Bůh, byl dost sympatický, a jako podivín, vypadá ještě lepé. Nebe s.r.o., není špatný projekt, kde ale ten děj a většina vtípků, trochu kolísá, a romantika je spíš dost trapná...Má to ale na poměr málo epizod, do dvou hodin to máte zkouknutý, a můžete na to jednoduše zapomenout. Jinak Potter, se moc nepředvedl ani v komediální stránce. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál, který je veden romantickou linku, což je dost ohrané, ale nevadí. Postupy Andělů jsou mnohdy důmyslné a nápadité což mě dost bavilo. Stinnou stránkou je Bůh, kterého bych téměř úplně odstranil (většinou by to šlo), jelikož jeho scénky jsou většinou trapné a dělají z něho naprostého dementa, což narušuje chod seriálu (pozn. jsem ateista), se divím, že tvůrce nežalovali. Napětí až do poslední chvíle (jak napovídá název poslední epizody) to je dnes už asi nutnost. Herci hráli dobře a přesvědčivě. Shrnuto seriál se mi líbil, dobře jsem se u něj pobavil, ale žádný majstrštyk co byste museli vidět to není. Hodnocení: 63/100 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál začal vcelku slušně; nešlo sice o žádné veledílo, ale pokud chtěl člověk vypnout a nechat se nenáročně pobavit, první i druhá řada tyto požadavky splňovaly. O to větším překvapením pro mě byla třetí série, která mě těžkým propadem v kvalitě přímo otrávila. Zatímco jsem se dříve docela dobře bavil, třetí návrat k seriálu pro mě byl nesmírně nudným zážitkem a odkazy na současnost mu nikterak nepomohly. No nic, už je to za mnou, třetí řada byla prostě špatná, zatímco obě předchozí série si klidně za nějaký čas zopáknu. / Poučení: Buď ve střehu, nepříjemná překvapení číhají na tvou nepozornost. ()

Galerie (844)

Zajímavosti (2)

  • Druhá série seriálu se natáčela v Česku. [Zdroj: Fandimeserialum.cz] (Bernyz)

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama