Reklama

Reklama

Nebe s.r.o.

(seriál)
  • USA Miracle Workers (více)
Trailer
USA, (2019–2023), 12 h 14 min (Minutáž: 18–23 min)

Tvůrci:

Simon Rich

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope, Kevin Wayne, Jason MacDonald, Christine Horn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

Videa (6)

Trailer

Recenze (85)

montongery 

všechny recenze uživatele

Příjemný příspěvek typického anglického humoru, o to je víc překvapující, že se jedná o americkou výrobu, s příjemným hereckým obsazenstvem (hlavně můj oblíbenec Steve Buscemi a jemu skvěle notující Karan Soni). Sice ne pořád drží pohromady jako celek, ale svůj ůčel vždy splní - pobaví a to už hned od úvodních titulků. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Naprosto zajímavý nápad jak to funguje v nebi a jak rozhodují o všem co se u nás na zemi děje. A tom jsem čekal celý seriál a to jsem se spletl. Pak už je to úplně něco jiného jen stejný herci a jiný prostředí, ale dějové už to nemá nic společného což mě dělalo dost problém, hlavně v druhé sérii , kdy mě to období středověku což mě nesedělo. Divoký západ už byl mnohem lepší a už jsem věděl co čekat. A přitom stačilo ty postavy poslat do toho období a dát jim tam nějaký úkol, hned by to jinak vyznělo. Tady je to jen kaleidoskop vtipů a ujetin někdy dobrých jindy spíš trapných a jindy zase hodně trefné. Jako celek je to dobrá zábava. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl korunu pokaždé, když osoba z milované filmové série ze začátku milénia půjde do bláznivého seriálu, tak bych měl dvě koruny. To sice není moc, ale je SUPER, že se to stalo dvakrát. Nemluvím samozřejmě o ničem jiném než o Dirk Gently's Holistic Detective Agency, kde byl Elijah Wood a.k.a. Frodo Pytlík z Pána Prstenů. Nyní tu máme Miracle Workers (dost nemoudře přeloženo jako Nebe s.r.o., ale těžko říct, jestli byl znám obsah dalších sérií před překladem), kde je Daniel Radcliffe a.k.a. Harry Potter z... série filmů o Harry Potterovi. S bláznivostí nelžu, je dost možné, že jste se s tímto seriálem už setkali, stačí si vyhledat "Daniel Radcliffe She'll Be Coming Round the Mountain When She Comes". Samotné bláznivosti kromě situační komedie pomáhá dost i koncept celého seriálu, kdy každá série je o něčem jiném (ale v jádru věci je nakonec vždy o tom samém). Takový koncept se skutečně moc často nevidí. Víc se rozepisovat nemohu, nechte se překvapit sami. Vady na kráse jsou tentokrát silně subjektivní - pár lidí, kteří nebyli v novějších sériích, a občas příliš dětinský humor. Celkově je to však zábava, i dabing se povedl - odvážně vkráčí tam, kam moc dabingů nevkráčí. Zároveň je celý seriál i příjemná připomínka věcí dříve viděných - v první sérii The Good Place, v druhé sérii Galavant, ve třetí sérii Žhavá sedla, ve čtvrté sérii ...asi Six-String Samurai? Zas tolik parodií na Mad Maxe neznám. ()

M.J 

všechny recenze uživatele

Tento sedmidílný seriál jsem si vyhledal jenom kvůli Radcliffovi, ten chlap mě prostě baví. Není to v celkovém výsledku vůbec zlé, ale obsazení předpovídalo trošku větší pecku, poměrně škoda. Steve Buscemi hraje boha poměrně dobře, ale nejednou se fanoušek setká až s trapnohumorem, který prostě každému nesvědčí. Daniel se zase občas tváří až moc empatický, což se často nehodí a není to moc uvěřitelné. 6/10 ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Boží nápad a boží Bůh Stece Buscemi! Celá ta vize řízení Země z továrny v nebesích mě nadchla! Prostě a jednoduše neotřelý nápad, které se povedl. Bohužel v mých očích nedotáhl vše, co si předsevzal. Mohlo z toho být určitě víc! V tomto sedmi-dílném formátu je to pouze taková groteskní jednohubka. Ale dozajista to své kouzlo mělo. Především díky skvělému Buscemimu. I love you, I love you... ()

Galerie (844)

Zajímavosti (2)

  • Druhá série seriálu se natáčela v Česku. [Zdroj: Fandimeserialum.cz] (Bernyz)

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama