Reklama

Reklama

Nebe s.r.o.

(seriál)
  • USA Miracle Workers (více)
Trailer 1
USA, (2019–2023), 12 h 14 min (Minutáž: 18–23 min)

Tvůrci:

Simon Rich

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope, Kevin Wayne, Jason MacDonald, Christine Horn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (85)

H34D 

všechny recenze uživatele

Jsou seriály, které mají originální námět, skvělou vstupní myšlenku a po pár dílech promarněný potenciál, když vše upadne do šedi průměru. Nebe s.r.o. si neklade žádné velké cíle, nijak zvlášť nerozebírá ani charaktery, či jejich vztahy. Jde o jeden jednoduchý, ale v podstatě geniální nápad, prostý, potrhlý humor a ujetý Steve Buscemi v hlavní roli. Sám nemohu uvěřit, jak chytlavá tahle blbůstka vlastně je... 7/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál začal vcelku slušně; nešlo sice o žádné veledílo, ale pokud chtěl člověk vypnout a nechat se nenáročně pobavit, první i druhá řada tyto požadavky splňovaly. O to větším překvapením pro mě byla třetí série, která mě těžkým propadem v kvalitě přímo otrávila. Zatímco jsem se dříve docela dobře bavil, třetí návrat k seriálu pro mě byl nesmírně nudným zážitkem a odkazy na současnost mu nikterak nepomohly. No nic, už je to za mnou, třetí řada byla prostě špatná, zatímco obě předchozí série si klidně za nějaký čas zopáknu. / Poučení: Buď ve střehu, nepříjemná překvapení číhají na tvou nepozornost. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost se sympatickýma postavama a výbornou zápletkou. Daniel Radcliffe je absolutně super, Steve Buscemi pak absolutně geniální a ostatní jsou taky skvělí a na Geraldine Wiswanathan se navíc i moc příjemně koukalo. Délka je sympatická a počet epizod tak akorát, snad jen v prostředních epizodách to občas lehce skřípalo, ale pouze minimálně, Tenhle seriál je další britský klenot, ke kterému se někdy v budoucnu velice rád vrátím, protože jsem se u něj bavil ne královsky, ale přímo božsky! Škoda, že podobně originálních seriálů nevzniká víc, obzvlášť v komediálním žánru je tohle fakt zatraceně svěží vítr. 85%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, ktorý znel fantasticky ale bohužiaľ jeho potenciál vyšumel do prázdna. Zbožňujem takúto tématiku. Preto ma zamrzí, že sa z toho stal hipsterský pseudokomediálny pokus o emocionálne a morálne presahy. S dobrým obsadením, ktoré nemá čo hrať. Ani ako podať nejakú výraznú múdrosť alebo zaujímavosť. A s vtipmi a dejom, ktorý nemá takmer žiadny presah a je len lineárnou jazdou, bez atrakcií o ktorej viete dopredu ako skončí. Je to dosť škoda. Druhú sériu - ak bude - už neriešim. 1.séria - 50% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Boží nápad a boží Bůh Stece Buscemi! Celá ta vize řízení Země z továrny v nebesích mě nadchla! Prostě a jednoduše neotřelý nápad, které se povedl. Bohužel v mých očích nedotáhl vše, co si předsevzal. Mohlo z toho být určitě víc! V tomto sedmi-dílném formátu je to pouze taková groteskní jednohubka. Ale dozajista to své kouzlo mělo. Především díky skvělému Buscemimu. I love you, I love you... ()

Galerie (844)

Zajímavosti (2)

  • Druhá série seriálu se natáčela v Česku. [Zdroj: Fandimeserialum.cz] (Bernyz)

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama