Reklama

Reklama

Aliens: Zone of Silence

Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, 2017, 79 min

Recenze (6)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Aliens: Zone of Silence“ herecky předvádí tak nějak to, co očekáváte. Prostě herecké výkony, které jsou hodně emotivní, anebo se tak chtějí tvářit. Bohužel jsou to nakonec ale jen uječené záběry, které toho moc neřeknou, většinu dění stejně nevidíte, a tak naprosto přestáváte chápat, proč by se vám vlastně měl ještě nějaký found footage snímek líbit. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za přírodu a mraky, to je to jediné, co je na tomhle filmu dobré. Jinak je to naprosto špatné found footage, ve kterém nic neudivíme, nic se v něm nevysvětlí a celé bude úplně debilní. Za celou dobu se v tom filmu vůbec nic nestalo, akorát ženská chodila po poušti a hledala svoje bratry, kteří tam zmizeli. Celý ten film taky působí, jako by někdo natočil úvod k jinému found footage a roztahal ho na celovečerák, samozřejmě ve chvíli, kdy se konečně něco stane, film končí. Celé je to taky dost odfláknuté a působí to strašně levně, už jenom kvůli tomu, že mimozemšťany vůbec neuvidíme a ani to UFO tu skoro nebude. Nevím, co si od toho režisér sliboval, ale tohle bylo hodně špatné. Vůbec nemá smysl na to koukat. Slabá 1* ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázkovej případ špatnýho found footage filmu. Napětí ve filmu prakticky neexistuje protože díky debilnímu střihu mezi asi tisícem kamer absolutně nevíte co se děje a kdy se to děje. Do toho neustálý glitchování kamery který začalo bejt trapný už v první půlce filmu ještě než jsme se vůbec přesunuli na místo. Nechápu proč to ve filmech tohohle typu je, nikdy to nefunguje a je to otravný, kromě toho si aspoň mohli dát práci s tim aby to nevypadalo tak očividně fake a dodělaný v postprodukci. No a hlavní problém filmu? Nic se v něm nestane. Na to že je to z většiny v poušti a v noci tak z toho mohli udělat aspoň něco, ale ne, je to jen chůze a tlachání o kravinách a všechno je zde shrnuto asi do tří scén kde v jedný vidíte šmouhu na obloze což postavy komentujou trefně slovama "co to kurva je" a následně uvidíte amorfní stín na vnějšku stanu asi půl vteřiny a pokud jste si dosud nenasrali do kalhot tak počkejte na ten nejdementnější a nejantiklimatičtější závěr v historii found footage filmů, protože jakmile spustí titulky tak tutově jako já rejžovi nahlas vzkážete at jde do prdele. ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Nic moc Found footage, kde bohužel nefunguje napětí a když má přijít gradace... Tak nějak jsem čekal přeci jen více. Herečka v klidu, zato její brácha a jeho fella jsou teda ochotníci nejhrubšího zrna. Čili dvě věci co můžou udělat celý FF, tedy chemie a napětí, tady prostě nejsou. ()

Dalajlada odpad!

všechny recenze uživatele

Až se budete chtít nudit, pusťte si tento film. Je nudný a totálně bez atmosféry. 79 minut čisté nudy. Pardon, ke konci se rychleji dýchá a jsou náznaky něčeho jako atmosféra. Ale velice to přejde. Celý film je strašně zmateně poskládaný a celou dobu prokládaný rádoby atmosferickými rušeními a zbytečnými záběry na nic a nikam. ()

Reklama

Reklama