Reklama

Reklama

The Nurse

Obsahy(1)

Malé dievčatko s chorým zrakom môže konečne odstrániť bandáže, ktoré nosí na tvári, ale to, čo uvidí, je desivejšie, než celé jej doterajšie utrpenie. (Marceloo)

Recenze (24)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný kraťas ze série Annabelle a V zajetí démonů, který nás má nalákat na druhý díl. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Solídny hororový kraťas o jednej noci v tichej nemocnici, kedy dievčatko so zalepenými očami dostane návštevu. Atmosférické a nepríjemné, ale inak skôr priemer, ktorému kožu (oči...) zachraňuje skromná 2-minutová stopáž. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Malé dievčatko s chorým zrakom môže konečne odstrániť bandáže, ktoré nosí na tvári, ale to, čo uvidí, je desivejšie, než celé jej doterajšie utrpenie. - Prvotriedne spracovaný krátkometrážny horor, u ktorého nie je prekvapením, že zaujal tvorcov na najvyšších miestach, pretože za tých pár sekúnd vytvorí režisér vydarenú hororovú atmosféru, ktorá väčšine novodobých hororov chýba. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Musím uznať že nápad je dobrý, ale spracovanie až tak nie. A dokonca tu funguje aj strach. Ale vyložená lakačka len na úplnom konci. A aj to pretože to bolo príliš nahlas. Hudobný doprovod dobrý, ale nie nič svetaborné. Takýchto hororových krátkometrážnych jednohubiek je už na svete veľa a preto si tento kraťas mohol dať viac záležať. Ale ako som už napísal, nápad a potenciál to malo. Ale nebol využitý. Neviem čo je viac strašidelné, ako potulovať sa po tmavej prázdnej nemocnici. Ak má nejaká snímka len 2 minúty tak musí byť celých 120 sekúnd úžasných a preto nieje na škodu, byť kritický ku kraťasom. Táto mini snímka bohužiaľ nedosahuje ani len priemer. Urobiť podpriemerné 2 minúty, to je dôkazom skutočnej "kvality". ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Nutno přiznat, že takových krátkometrážní hororových záležitostí existují stovky a tento se nijak zvlášť neodlišuje. Málo "creepy" a ta jediná lekačka na závěr byla dost laciná. Navíc takové krásné sestřičky najde člověk i v českých nemocnicích. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na dvouminutovou jednohubku to nebylo vůbec špatné. Nemocniční prostředí je samo osobě docela děsivé – a nemusí to být nutně jenom ve filmech a tady se tvůrcům podařilo vytvořit přijatelnou atmosféru. Jen ta maska „sestry“ mohla být lepší a děsivější, ale jinak slušná práce. Průměr si to určitě zaslouží… ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Paráda. Co všechno se dá nacpat do pouhých 2 minut,včetně hudby. Z tohoto by měl být celý film. A nejlépe hned! Skvělý příspěvek do neustále bobtnajícího the Conjuring universe,který má dle samotného Wana a spol.být oficiální. Jako vítěz soutěže si to určitě zaslouží. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč by zrovna tohle mělo zapadat do univerza Conjuring a upřímně, je to nuda. Jen ukážou jakousi zombie sestřičku a to je celé. Nuda. Ale zpracování jakž takž. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Že vraj to patrí do Conjuring univerza. V závere som čakal nejakú výraznú a dychberúcu lakačku, ktorá napokon nebola tak silná. Ale inak po stránke napätia a atmosféry to funguje bez problémov. Silné 3* 65% ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

The Nurse je krátká dvouminutová creepy jednohubka. Prostředí nemocnice je alespoň mně vždy nepříjemné, takže na mě to zapůsobilo vážně nepříjemně. Jumpscare na konci taky fajn. 4/5 ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Malé dievča samé v šere nemocničnej izby. Na očiach bandáž. Leží na posteli. Okolo nej čisté zlo, nevidené, čistou detskou dušou nepoznaná bytosť ako zo zlého sna. Dievčatko sa bojí, dovoláva sa pomoci. V tichom a tmavom mieste plnom strachu však nie je miesto pre smiech a radosť. Niekto prichádza...znie ako človek....Nemocničná sestra. Prichádza k posteli a dievčaťu dáva dole náplasť. Dieťa sa pozrie. Oči jej zmenia pohľad na čisté šialenstvo....je to ona... je to... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Atmosférická jednohubka, která potěší fantasticky zvoleným hudebním doprovodem. V klidu bych si představil celovečerák. ()

Romanstekl 

všechny recenze uživatele

Záměr úplně nechápu, stopáž 2 minuty, nicméně po několika vteřinách mě to ze zajímavosti zvedlo ze židle, atmosféru to má, konec očekávatelný ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážny film z Conjuring univerza nemôže byť zlý a ja som si celkom vychutnal tú desivo ponurú atmosféru. Škoda len tej záverečnej ľakačky, ktorá ma až tak zásadne neprekvapila. Ale ako malý predkrm pred ďalším snímkom veľmi dobré. 65 % ()

Reklama

Reklama