Reklama

Reklama

Prohlídka filmových studií: Warner Bros. Studios


Jakékoliv náměstí & Venkovní lokace (E01)

(epizoda)
  • USA Any Town Square & Backlot Exteriors
Celý film
Česko, 2017, 9 min

Režie:

Martin Pomothy

Scénář:

Martin Pomothy

Hrají:

John Kourounis (moderátor), Tereza Srbová (moderátor), Martin Pomothy (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Návštěva exteriérových lokací Warner Bros. Studios: "Any Town Square" náměstí, které sehrálo roli v desítkách filmů a seriálů; džungle s umělou lagunou, kde se natáčel Jurský park nebo Poslední samuraj; zastávka v kavárně z oblíbeného muzikálu La La Land. (ČSFD.cz)

Recenze (16)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní pohled do zákulisí světa filmu, do kuchyně, kde se to všechno uvaří a my to poté v kinech či doma z pohodlných gaučů hltáme. Díky za takový počin, těším se na další epizody! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidim, ze na CSFD sa uz hodnotia aj zabery z dovolenky kdejakeho vidlaka, ktory sa vydal do sveta a behom tej kratkej doby zabudol zrozumitelne hovorit po slovensky. Tak dobre. Davam tomu velkolepe 2* za to, ze to je tak kratke. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý, pár opravdu zajímavých věci (ahááá, bambus není původní rostlina Kalifornie :o)), ale hlavně si člověk i z těch pár minutek vyprávění udělá představu, kolik práce (a často absurdní) stojí za tím "oblbnout" oko diváka. Na jednu stranu je to jednoduchý princip, ale dát to všechno dohromady...to jsou pak ty dlouhatánský titulky na konci filmu, kde je třeba pět týpků, kteří barvili listí na zeleno :o) ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Som veľmi rád, že toto vzniklo. Vždy bolo mojim snom navštíviť Burbank - Hollywood a vidieť ako to vlastne v tých štúdiách vyzerá. Dozvedel som sa množstvo nových vecí, o ktorých som pred tým ani nevedel. Teším sa z toho a som rád, že ČSFD.cz môže priniesť takúto prehliadku aj českým a slovenským filmových fanúšikom. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned první vteřina a hrubka v titulcích: "CSFD and Martin Pomothy presents" ... Být světový není snadné ... Správně by možná mělo být: "CSFD és Martin Pomothy bemutatnak" :) Je to prostě běžná turistická atrakce, kam chodí tisíce návštěvníků denně, kteří vidí a slyší úplně to samé co se natočilo v tomto "unikátním jedinečném dokumentu" ... a co tam 365x do roka beze změny omílají všichni ti místní průvodci atd. jenom pravda (a chválabohu) bez toho bonusového jednoslabičného náhodného přibekávání pana "režiséra" v duetu s jeho oslnivou oškarovou kolegyní :) Taky jsme tam byli ...i video natočili ... (což není žádný problém), jen nás nenapadlo z toho udělat významnou událost česko-slovensko-maďarského významu ... škoda :) ()

jenspifa 

všechny recenze uživatele

Pěkná práce. Chválím nápad, podle mě je tohle Česká dokumentární prvotina, která se zaměřuje na americká filmová studia, a ukazuje nám tajné fígle, triky a postupy při natáčení našich srdcových filmů. Pro někoho je délka akorát, já bych to "akorát" viděl tak na 15 minut, protože chci vědět víc :D i tak se těším na další díly. První díl hodnotím v sekci dokumentu na 70 % ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama