Reklama

Reklama

Siréna - Série 1

(série)
Ukázka z filmu

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (4)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série celkem slibně rozjíždí celý seriál, ač by tedy mohla být o něco lepší. Seznamujeme se se sirénou Ryn, jež pomotá hlavu Benovi, synovi vedoucího místního výlovu ryb z moře, který bydlí ve městě proslulém historkami o bytostech, jako je ona. Postupně se zlidští, a k Benovi a jeho dívce Maddie si získá důvěru i náklonnost. Hlavním problémem je však důvod její návštěvy. Byla vylovena z moře se svojí sestrou, jež kamsi zmizela a Ryn po ní pátrá. Najde ji až po dlouhé době, a jen díky svým kamarádům. Málem u toho zemře, dlouhodobý pobyt na souši ji zabijí. A je tu další problém. Decker, ten, jenž prováděl na sestře Ryn, Doně, pokusy, po ní začne pátrat, když mu uteče. Benovi kamarádi jsou už v klidu, to jest Xander a další, protože spolu Dona vzala i jejich kamaráda, jenž byl vojenskou laboratoří unesen též. Třetí problém už je trochu mírnější, avšak stále plný hrozeb. Dona pochopila, že chce Ryn kvůli Maddie a Benovi zůstat na souši, ale až poté, co si s sebou přivede dva vycvičené bojovníky svého druhu. Na následky Xanderova řádění (jeden z nich mu zabil otce) umírá, i přes Deckerovu pomoc (stal se relativně klaďasem). Hlavní pointou třetího problému je však vztah mezi Ryn a Benem. Zamilovali se do sebe, ač to nedávají moc najevo. To vadí Maddie, jež se od Bena vzdálí. Důvodem jejich "lásky" (je to spíše náklonnost) je však siréní píseň, kterou mu Ryn dvakrát zazpívá. Poprvé ho jen povzbudí, podruhé v něm však vyvolá silné touhy být jí nablízku. Až z nich zešílí a málem se utopí (Decker to dotáhl až do hořkého konce). Ryn ho zachrání, ale v zájmu jejich bezpečí se mu vzdálí též. I tak ale zůstává její láskou. 95 procent, těším se na druhou sérii! ()

Brainstorm 

všechny recenze uživatele

Téma se mi libí, bohužel mě dost zklamalo obsazení. Sirény tmavé pleti? Dobře, to bych ještě zkousl ale Siréna v mužském podání už byla na mě moc. Nelíbí se mi takové zásahy do mýtických bytostí. Kvůli tomu o hvězdu míň, a to jsem ještě hodný. Herecký výkon od hlavní hrdinky je ale dost povedený. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr. Nic víc, nic míň. Solidní rozjezd a pak zoufalé, scenáristické přešlapování, které na(ne)štěstí zachrání poslední dva díly. Jinak nic, co bych pochválil, snad kromě typového obsazení hlavní hrdinky, která má opravdu vizáž jako mořská panna. A to je na seriál, který má v tuhle chvíli 66 procent zoufale málo. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

celkem slušný námět,který se děsivým scénářem prokecal do ztracena. Když není rozpočet tak stojí tyto seriály za starou bačkoru. Herci jsou děsivý, vizuál je děsivý, dialogy jsou děsivé. Rozhodně ztráta času. ()

Galerie (168)

Reklama

Reklama