Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hanna Bollová neměla na růžích ustláno. Tloukla se životem jak se dalo - pracovala kde se dalo - ale bez peněz byla neustále. Až jednoho dne se na ni usmálo štěstí: zdědila po své daleké příbuzné hotel! Ano, hotel Atlantik v Neusandu na pobřeží Baltického moře. Radostně se tam rozjela, ale hned první den skončil pro ni velkým zklamáním: obrovský hotel Atlantik, kde již začala rozkazovat jako jeho majitelka, jí nepatřil - nýbrž malý, prastarý hotel Atlantik - sice téhož jména - ale ležící ve vesnici Neusandu, hezky daleko od lázní Neusandu... [dobový program] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Kamera: Otto Heller. Původní verze filmu Hotel modrá hvězda kterou pak Frič upravil po svém. Sníh vyměněn za moře, Nataša za Anny (podle mne rovnaký souboj) a Olda za Mathiase zde ale i tak vítězí Olda. Film jsem viděl v žalostné kvalitě, prý lepší není, ale i tak jsem se bavil. Sledovat Anny Ondru jak třeba nasává s brčka to je asi jako sledovat Vlastu Buriana v jeho nejlepších skečích. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Souboj Zamilovaný hotel vs Hotel Modrá hvězda vítězí porážkou Hvězdy k. o. nejen na body! Inu, já volím dva hotely Atlantik. Protože originál Karla Lamače s Anny Ondrou v produkci Ondra-Lamač-filmu netrpí mimo jiné lichými náměty gagů a protektorátními klišé ve stylu obsazování "komičky" Nataši vedle "mondénní" Adiny. V této verzi je například logicky vysvětleno, proč se hlavní hrdinka chová a vypadá tak ztřeštěně, totiž v úvodní dějové lince, kde je zaměstnána v cirkuse. Proto ta dvě péra za kloboukem. Proč má tedy Nataša jedno péro po té, co pracovala jako myčka nádobí, mi není zcela jasné... A že je lepší Matrosenlied než stále přetřásaná Slunečnice? O tom není žádných pochyb. A Max Schreck? Jako ve všech svých zastávkách ve vedlejších rolí u O-L, i nyní předvedl drobnou komickou etudku a zase odešel. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, ale přišlo mi to takové neuspořádané, neučesané. Pozdější česká verze není nic moc extra, ale má to určité decentnější vyznění, tohle mi přišlo příliš cirkusácké (nakolik ano, holka je od cirkusu), všichni se chovají jako praštění (což mne po chvíli přestalo bavit) a hlavně se tam snad pořád hraje na klavír, tancuje a zpívá (na což ne každý má také hnedle nervy). Anny má půvabné nohy, to jo, ale jinak mne to vážně moc nebralo. ()

Reklama

Reklama