Reklama

Reklama

Lovci maličkých domů

(pořad)
  • USA Tiny House Hunters
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2014, 85x25 min

Obsahy(1)

1. Bungalov v krabici: Novomanželé Adam a Karen už mají dost městského života. Vymění proto byt v Jersey City za malý domek s velkým pozemkem na samotě v přírodě.
2. Nedávno zasnoubeni: Dan a Cindy opouští se svými čtyřmi dětmi rušný život v L.A. a stěhují se na venkov na severu státu New York. Zde se uchýlí do maličkého domu o ploše necelých 55 m².
3. díl: Pěstitelé hrušek z Oregonu Ben a Erin si staví dům na pozemku svého sadu. Pokud se chtějí vyhnout kácení stromů, musí se dům vtěsnat na malou plochu.
4. díl: Zvuková terapeutka Melanie miluje malá místa. Právě bydlí u známých na zahradě v kůlně. Nyní si chce koupit nevšední maličký dům.
5. Jednodušší život v maličkém domě: Hasička Nicki si chce zjednodušit život a koupit si menší domek. Hledá nemovitost, jejíž velikost by byla pouhým zlomkem velikosti jejího současného bydliště.
II./1. Maličký dům pro zdravotní sestru: Zdravotní sestra si vybírá maličký dům, který může převážet mezi různými pracovišti v rámci celé země.
II./2. Velká změna v podobě maličkého domu: Umělkyně z Kalifornie vybírá pojízdný domek, který může zaparkovat u výběhu svého koně.
II./3. Studenti vybírají maličký dům: Nedávno zasnoubení vysokoškoláci se hodlají odstěhovat od rodičů. Výběr domu jim však ztěžuje velmi omezený rozpočet a odlišný vkus.
II./4. Maličký dům v ráji: Po odchodu do důchodu prodává žena svůj patrový dům v Coloradu, aby si mohla pořídit maličký dům na Havaji.
II./5. Maličký dům u maminky na zahradě: Novomanželé z Kalifornie míří do Portlandu v Oregonu, kde hledají maličký dům, který by mohli umístit na zahradu svých rodičů.
II./6. Nový začátek v maličkém místě: Nedávno rozvedená kupující hledá maličký dům pro svůj nový začátek. S rozpočtem pouhých 15 tisíc dolarů to však může být náročnější, než si myslela.
II./7. Hledá se minidoupě pro pány: Mladý kupec vybírá svůj první dům. Hledá minidoupě pro pány s minimálními nároky na údržbu a s docházkovou vzdáleností do práce.
II./8. Maličký dům, velké naděje: Nakupující si chce pořídit menší nemovitost. Má však omezený rozpočet a řadu požadavků, které jen tak nepůjde vměstnat do maličkého domu.
II./9. Maličký dům pro pětičlennou rodinu: Pár z Jižní Dakoty si chce zjednodušit život a hledá maličký dům v Idahu pro svou pětičlennou rodinu.
II./10. Z prázdného hnízda do maličkého domu: Umělkyně z Chattanoogy má ráda malé prostory. Svou lásku si prověří bydlením v maličkém domě.
II./11. Cestovatelka v maličkém domě: Cestovatelka po světě si chce zjednodušit život. Hledá proto maličký a pojízdný dům, který ji neuváže na jednom místě.
II./12. Výstavba maličkého domu: Cestovatelský fotograf si hodlá postavit maličký dům v hodnotě do 25 tisíc dolarů. Vyrazí na prohlídku tří modelových domů, aby se rozhodl pro design jednoho z nich.
II./13. Rodina z Floridy vybírá maličký dům: Pár se rozhodne přestěhovat do menšího domu, který si mohou dovolit. Vybírají maličký dům, který by pojal jejich rozrůstající se rodinu.
II./14. Maličký dům, náročné stěhování: Pár je připraven odstěhovat se do Kalifornie. Plánují zakoupit maličký dům, aby se nezadlužili. Vymožeností se však vzdát nechtějí.
II./15. Táta s dcerou kupují maličký dům: Svobodný otec chce cestovat se svojí dcerou po světě. Aby ušetřili, musí nejprve koupit menší dům. (Discovery Channel)

(více)

Galerie (16)

Reklama

Reklama