Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ko Dong-ho (Hyeon-joo Son) je zaneprázdněný manžel, který když se jednou v noci vrátí z večírku s kolegy, najde doma svou ženu mrtvou. Život se mu rozpadne a on se navíc musí postarat o svou dospívající dceru. Přesně o rok později zasáhnou zemi opět sluneční erupce a naruší mobilní komunikaci, což Dong-hovi umožní, aby se znovu spojil se svou mrtvou manželkou v minulosti a mohl ji před vrahem varovat. Nic ovšem nejde moc hladce, takže se v tu chvíli rozjíždí pátrání po vrahovi, útěk před ním a i policií. (LangiJ)

(více)

Recenze (5)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Je to absurdná "hlúposť"? JE. Pána boha, veď to už vyplýva z obsahu, že nepôjde o nič "reálne", takže tá mysteriózna vložka s časovou slučkou je jasným ukazovateľom, akým smerom sa bude samotný príbeh uberať. Keby "The Phone" nenatočila Kórea, zrejme by som s ním nestrácal čas. Lenže oni sa vyznačujú takou originalitou a rôznorodosťou príbehov, že ma to skrátka láka viac, ako nejaký "vlastenecký kino hit" z poza mláky. No a dostal som presne to, čo som zhruba aj očakával. Prvá polovica vďaka "zapletačkám" veľmi solídne vtiahne do deja. Tá druhá má zas rapídne rýchlejšie tempo, vysvetľujú sa príčiny: prečo, začo a pod. Ja sklamaný nie som. Nad priemer to určite je, len neviem či za štyri. Pokiaľ áno, tak zrejme viac menej na hrane, a to najmä z dôvodu originálneho nápadu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní inteligentní a napínavý thriller. Představte si, že vám zemře žena a za rok v onen den vám zavolá na telefon ? !! A vy máte jedinečnou šanci změnit budoucnost vaší ženy! Od téhle chvíle začíná vcelku strhující napínavá podívaná plná zajímavých zvratů, detektivního pátrání a slušného rozuzlení s jedním fightem v závěru. Překvápko. 75% ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž... V krátké době druhý film, který staví na zápletce s prolínáním minulosti a přítomnosti. Po zkouknutí The Phone musím říct, že u mě víc zabodovalo Time Renegades. Chyběla mi tu tajemná atmosféra, záporák byl taky jasný, takže šlo spíš jen o nahánění po městě a kdo z koho. Každopádně je tam pár povedených zvratů, konec se mi taky hodně líbil a Son Hyeon-joo válel. 3,5* ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Někdy jsou prostě nejlepší filmy, které nám padnou do klína a nic od nich nečekáme. The Phone je pro mě jedním z nich. Asi minutu poté, co jsem se dozvěděla o jeho existenci, jsem se ocitla na začátku opravdu povedeného thrilleru, který má hned dvě velká esa. Prvním je charismatický Son Hyeon-joo, který se pro tenhle typ filmů prostě narodil. A druhým je výborná zápletka. Jednoduchá ukázka toho, že víc toho není třeba. 4,5* ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film je plný blbostí, neuveriteľne, ale neuveriteľne lezie na nervy, nekonečne sa vlečie a navyše si nahráva do karát tak, ako sa mu práve hodí! Začiatok vypadal veľmi sľubne,ale bohužial... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama