Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Mezi germofóbním ředitelem úklidové společnosti a nepořádnou ženou přeskakuje jiskra. Korejské drama založené na webtoonovém seriálu. (Netflix)

Recenze (5)

Roby 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem neviděl v korejském seriálu hlavního hrdinu, který by se tak snažil zalíbit nějaké ženě jako pravě Jang Sun-Gyeol. Když se zpětně ohlédnu, tak ten chlap prakticky za nic nemůže a všechny důvody hlavní hrdinky proč s ním nebýt nemá a vlastně ani nemůže nijak ovlivnit. Vztah a vlastně i seriál brzdí Gil O-Sol a několik dalších postav kolem ní, ale o něčem ten seriál být asi musí, že jo? Ze začátku mě Yoon Gyun-Sang nepřesvědčoval, že je ten správný do role nemocného ředitele, prostě se mi tam nehodil, ale ke konci doramy jsem změnil názor a nakonec mi tam přestal tolik vadit. Devatenáctiletá veteránka (Její filmografie je 2x větší než Yoon Gyun-Sanga) Kim You-Jung je k sežrání, ale herecky jen průměr ovšem za snahu si bodík zaslouží. Námět podle webtonu dobrý, byla to sranda a i nějaké zvraty to mělo, takže jsem spokojený, ale výběr některých herců podle mě ve finále selhal a moje hodnocení to sráží dolů. Ještě bych chtěl pochválit soundtrack, který je nadprůměrný. Seriál doporučuji těm kteří hledají nenáročnou oddychovou záležitost, ale i všem ostatním, kteří chtějí shlédnout zajímavou a trochu nevšední doramu. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

První epizody nenadchly, ale po osmé epizodě se mi líbí. Vysvětlení jsou dvě. 1) Kim You-Jung úvod přehrávala. Jak přestala přehrávat, je lépe. A ano, umí hrát a je krásná. 2) Yoon Gyun-Sang, od kterého jsem nic nečekal, překvapuje, jak je dobrý. Tedy, člověk, úzkostlivě svíraný čistotou, je velmi vděčná role, ale on se jí zhošťuje výborně. Je zábavné ho sledovat, současně je ale lidský a pochopitelný. Věřím mu a držím mu palce do dalších epizod! Fighting! ■ Po třinácté epizodě: SPOILER, SPOILER! Tohle byla nejkoukatelnější líbací scéna, jakou jsem dosud v asijském seriálu viděl! (akorát teda zrovna od Kim You-Jung jsem takovýto projev nečekal) Konec SPOILERu. ■ Konec: Byla škoda, že se na některé epizody muselo čekat, ale naopak potěšili prodlouženou finální, takže konec nebyl uspěchaný. Udrželi kompaktnost, pouze změna chování jedné postavy byla až příliš náhlá. Na jeden zátah by tento seriál měla být zajímavá, pohodová oddychovka. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

V prvom rade musím povedať, že predstaviteľ hlavného hrdinu sa mi do tejto postavy vôbec nehodil a spočiatku mi nebol dvakrát sympatický, čo sa ale postupne trochu zmenilo. Nakoniec sa mi seriál páčil, je to klasika ale roztomilá. Je tam jedna bozkávacia scéna, ktorá bola dotiahnutá takmer k dokonalosti, až by človek neveril. Príbeh smutný aj vtipný si svojich divákov určite našiel a nájde. ()

RhiannonEsme 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo mile. Zajimave prostředí uklidove firmy bylo zase neco jineho a mirne oplacany méďa Yoon Gyoon-san byl po vsech tech dokonalych krasavcich pro me prijemnou zmenou. Jeho neohrabanost a uzkostliva cistotnost byly zase neco jineho. Jednim slovem mile. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Z obsazení seriálu zmizelo jedno původně potvrzené velké herecké jméno. A není to jméno nikoho jiného, než samotné ústřední postavy celé televizní série, tedy jméno jihokorejské herečky Yoo-jeong Kim. Důvod? Zkraje roku 2018 byla herečce diagnostikována hypotyreóza, tedy specifický druh endokrinního onemocnění, charakterizovaného sníženou funkcí štítné žlázy, tzn. nedostatečnou produkcí hormonů štítné žlázy. Hereččina zastupující mediální agentura SidusHQ na její adresu prohlásila: „S produkční společností jsme se dohodli na tom, že bude lepší si nechat čas na zotavení. I přes všechnu hereččinu snahu a píli vymáčknout ze sebe co nejvíc, bude lepší, soustředí-li nyní všechnu svoji energii na kompletní zotavení. Děkujeme produkčnímu týmu za pochopení hereččina zdravotního stavu. Zároveň se omlouváme všem, co se na její novou roli tolik těšili.“ (Conspi)

Reklama

Reklama