Reklama

Reklama

Záchranáři L. A.

(seriál)
  • USA 9-1-1
Trailer
USA, (2018–2024), 79 h 37 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Ryan Guzman, Jennifer Love Hewitt, Corinne Massiah, Rockmond Dunbar, John Harlan Kim (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(110)

Na losangeleskou tísňovou linku volají denně desítky lidí, kteří se ocitli v nouzové situaci. Hasiči, policisté a operátoři musejí nejen pomáhat v těchto nebezpečných momentech, ale zároveň se potýkají s vlastními problémy v soukromí... (TV Prima)

Recenze uživatele FandaF k tomuto seriálu (6)

Hen začíná (2018) (S02E09) 

Tak jo. Epizoda především o Hen. Ukázka jak jde svět do brusele... Tlustá, prdelatá baba s křivýma nohama a minimálně asi 100 kg živé váhy jde dělat hasičku. Pokud splnila fyzické testy v USA, pak máme obrovské štěstí, že tato "pohádka" u nás (v ČR) není možná. Doufám, že u nás zdravý rozum zůstane. Vsadil bych všechno na to, že by se na hrazdě ani jednou nepřitáhla -> při reálném zásahu by tak byla spíš přítěží (případně přímo nebezpečím) pro tým, než pomocí. Epizoda přesně ukazuje kam svět díky "genderu" aj. ideologiím směřuje. Smutné :( ()

Výpadek systému (2019) (S02E14) 

Tolik scénaristických i filmových chyb v jednom dílu, že se nestačím divit... ()

Zuřivost (2019) (S03E05) odpad!

Už mě štve jak neustále všechny filmové produkce do všeho cpou furt tu samou propagandu a ty samé témata - "homo vztahy" a "černoši", případně i kombinace těchto témat... Sakra to už není o čem jiném točit? ()

Athena začíná (2019) (S03E07) 

Mám 2 výtky - jednak nevhodně vybraná herečka Atheny "za mlada" - jiný odstín kůže (daleko tmavší) a taky finále bez vysvětlení - co se stalo s vrahem 30 let po "činu"? To je snad už promlčené... Tohle by bylo dost zajímavé vědět... ()

Závada (2019) (S03E08) 

Další chybný díl... Kardiopulmonální resuscitace hned 2x v jednom dílu a pokaždé špatně (hned několik chyb u každé). Herci / filmaři by si to mohli trošku lépe nastudovat a nazkoušet s profíkama. Takto by opravdu nikoho nezachránili. Trapné, že toto ukazují v záchranářském seriálu, který sleduje miliony lidí. Tolik chyb... Ach jo :( Nemá smysl dál ani zmiňovat kecání při řízení, kdy šofér čumí víc na spolujezdce než na cestu před sebou, případně další nesmysly... Uff. To je fakt na odpad... ()

Bod zlomu (2021) (S04E08) odpad!

Aneb jak se z hodně slabého progresivního seroše stane megasračka s kovidovým výplachem mozku... ()

Reklama

Reklama