Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte celé léto na to, abyste nasáli atmosféru pláže tenis, golf, plachtění, vlnící se pláže, senzační kočky, žárlivost, vraždu vyberte si disciplínu podle chuti. Jako plamen můru přitahuje společnost smetánky stydlivou Adrien, a proto ji pod svá ochranná křídla bere energická, nespoutaná a dokonale vypadající Brittany, vůdkyně party bohatých vysokoškoláků. Ve chvíli, kdy Adrien nachází zalíbení v Mattovi, profesionálním tenistovi, jež její city opětuje, odhaluje Brittany svoji temnou tvář a Adrien začíná pomalu chápat, že Brittany a její parta udělají cokoliv pro to, aby ochránili jejich kruh a tajemství, jež skrývají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

To, že do filmu nastrčíte pár pěkných tvářiček z něj ještě dobrý film neudělá! V tomhle případě je jich tu dost, zato jinak chybí absolutně všechno. ()

TheDude 

všechny recenze uživatele

Asi bych neměl hodnotit film poměrně kladně( když si vezmu jaká je to blbost ) kvůli jedné ženě, ale Susan Ward je až moc fajnová jen na 1*. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Možno naivná tupôtka, ale mňa to celkom bavilo. Pravda, z veľkej časti najmä vďaka výkonu sexy záporáčky Susan Ward, ktorá bola fakt dobrá. Byť na mieste toho doktora, radšej by sa nechal ňou pretiahnuť ako skončiť s golfovou palicou v zátylku :)) Lori Heuring je tiež kočka, ale ako tej "dobrej" jej pochopiteľne chýbal ten sexepíl tej "zlej", ktorý mala Susan Ward. Akurát by som ešte vytkol záverečnú pasáž, kedy dostane naša hlavná hrdinka viackrát lopatou po tlame, no napriek tomu je až nečakane energická :) ()

Gilmur 

všechny recenze uživatele

Nevim jak já bych přežil třískání lopatou do ksichtu, ale ta hlavní hrdinka to brala docela v pohodě, když jí ani krev netekla! ()

Sonick 

všechny recenze uživatele

Půvabná hlavní hrdinka, krásná a úžasná vedlejší hrdinka, zbytek kočky z golfového klubu a do toho sex, párty, pláže a hlavně chladnokrevné vraždy…Co byste ještě chtěli? A teď trochu vážněji, jasný děj, jednoduché záběry + očekávatelné momenty dávají jednoznačný náznak o slabém filmu. Opravdu dobrou práci však odvedli maskéři a především výkon Susan Ward stojí za to. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Skupina bohatých adolescentů v klubu přes léto blbne, pije, sportuje, intrikuje a jedna z nich i zabíjí, jen aby byla hvězdou. Holka z psychiny, která tam má brigošku, se do toho zamíchá. Přemýšlím, je-li tento film alespoň v něčem dobrý. Ano. Dvě věci – půvab dvou hlavních hrdinek, jejich mladičká krása. Bylo jim tenkrát asi tak 25 let. To už je zkušená a přeci ještě dívčí krása. Takže je-li někdo mentálně slabší a líbí se mu hezká děvčata a porno vidí jako úplně pitomý, pak toto je ono. A druhý plus – angličtina. Čili je to film pro ty, kteří se chystají do USA a nebo jsou tam teprve kratičce a učí se, takže tohle jim pomůže, věty mají pauzy a tedy, lze je opakovat. A pak už nic, pročež je třeba říci, že občas je potřeba shlédnout úplně slabý film, aby pak se dušička naučila vidět krásu a vnímat umění. Jo a ještě jedna věc, pokud máte dvanáctiletou dceru, tak to by v rámci učená se angličtině taky šlo, třeba by pak mohla zreflektovat, že když jsou některý holky okouzlující, ještě to nemusí být kámošky. ()

Reklama

Reklama