Reklama

Reklama

Hřbitov domácích zvířátek

  • Česko Hřbitov domácích zvířat (více)
Trailer

Obsahy(1)

Se snem o lepším životě se mladý lékař Louis Creed se svou rodinou – manželkou Rachel, dcerou Ellie a tříletým synkem Gagem – přestěhují do nového domova ve venkovské městečku Ludlow ve státě Maine, znepokojivě blízko rušné dálnice. Když Rachel přijde při nehodě o milovaného kocoura, zoufalý Louis neochotně poslechne radu svého přátelského souseda, aby kocoura pohřbil na starém mikmackém hřbitově – tajemném pohřebišti s oživující mocí. Navzdory hrozným výsledkům a neustálým varováním od nedávno zesnulých se Louis zasažený tragédií musí na indiánský hřbitov vrátit a doufá, že tentokrát to bude jiné. Ale mohou se mrtví opravdu vrátit z hrobu? (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nuda, trapné herecké výkony a amatérismus provází prakticky celu tuto nezdařilou adaptaci Kingova románu. Tak jako King poměrně odflákl svůj román (ikdyž v jeho případě tam stále zůstavá dost, aby to bylo ke čtení) tak Mary Lambert odflákla nebo spíš nezvládla tento film ( v jejím případě to není až na 2 - 3 scény k dívání). ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Trochu rozporuplný dojem. Na jednu stranu film nabízí mrazivou atmosféru, tajemno, slušné lekačky a potvrzení mé domněnky, že nejstrašidelnější postavy jsou zpravidla ty dětské, na tu druhou je však plný logických přehmatů, zvláštních postav s ještě podivnějším, místy vyloženě dementním chováním a pak hudbou v závěrečných titulcích, která člověka najednou jakoby vybídla přehrát si snímek pozpátku a začít pochybovat o tom, jestli to nebyla taky tak trochu parodie (a čím dál víc jsem ohledně toho na pochybách; anebo to byla jenom hloupě vybraná skladba a já v tom hledám něco, co tam není). Každopádně výsledné hodnocení mi vychází na čistý průměr. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Uf, tak pohľad na rozdielne hodnotenia je šokujúci rovnako ako samotný film. Podľa mojej mienky funkčný horor, pretože sa Mary Lambert s tým skutočne nesrala. Predlohu som nečítal, možno by som bol potom výrazne sklamaný, prípadne ešte oveľa viac nadšený. Atmosféra funguje, zvraty tiež, cesta do rodinného pekla je nevyhnuteľná. Samozrejme film vo viacerých aspektoch zostarol, nevystraší už dnes každého a český dabing občas robí zobrazovanému medvediu službu. Dialógy ale asi ani v angličtine nepatrili k najväčším kladom. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

(Na tu dobu) perfektně zfilmovaná Kingovka. Mile mě překvapilo až do jakých detailů se film držel knihy. Někdy až slovo od slova. Opravdu příjemná podívaná a ten prďola si býval zasloužil Oscara za nejlepšího dětského herce. Takové rozpětí emočních grimas nemají dnes ti nejlepší herci. Moc jsem si to užila. 5* ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Knížka boží. Pomalá, tíživá, velmi, velmi depresivní (i na Kinga). Zatím jsem moc adaptací jeho hororů neviděla, ale zdá se, že až na výjimky se opakují stejné nešvary - ne zrovna přesvědčiví spíš televizní herci a nepříliš přesvědčivé triky. Řbitov zviřátek patří určitě k tomu lepšímu. Když už nic, tak se celkem věrně drží knihy (bodejď by ne, když si King psal scénář), triky jsou hodné dobré i na tu dobu (Zelda je vážně děsivá), má to atmosféru a uspokojivý konec. S čím se asi bohužel nedá nic dělat, je zkratkovitost. SPOILER. Podstatnou část v knížce zabere žal nad ztrátou dítěte, která je motivem k zoufalému činu otce, ve filmu se otec sbalí a jde hned na věc jako by se nemetlo. KONEC SPOILERU. Jinak to ale bylo lepší, než se čekalo. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (28)

  • Debut pre Mika Hughea, ktorý mal pri natáčaní 3 roky. (rador)
  • Ve scéně, kde Ellie (Blaze Berdahl) spadne z houpačky, si můžeme všimnout, že Louis (Dale Midkiff) během kotrolovaní Ellie má na sobě bílé tričko. V další scéně má najednou na sobě pruhované tričko a brýle. V následující scéně potom na sobě má znovu bílé tričko a brýle na sobě nemá. (Raichu.Cz)

Související novinky

Návrat Kingových zombie zvířátek

Návrat Kingových zombie zvířátek

01.11.2013

Nová Carrie nebyla dvakrát dobře přijata ani kritiky, ani diváky (komerční výsledky prozatím nejsou nijak oslnivé), ale přesto se připravuje další remake / nová adaptace klasiky Stephena Kinga.… (více)

Von Trier vyvolává Ďábla

Von Trier vyvolává Ďábla

19.04.2008

Lars von Trier a horor? Kdo viděl jeho seriál Království, ten ví, že na tom vztahu není nic nového ani neobvyklého. Tentokrát do toho ale dánský svéráz praští v celovečerní formě. Už letos v létě se… (více)

Reklama

Reklama